AnaSayfa / Genel / Kahve falında uçurumdan aşağı atlamak

Kahve falında uçurumdan aşağı atlamak

Kahve falında uçurumdan aşağı atlamak manevi olarak çok rahat edileceğine, sevimsiz bir kişi ile kurulmuş bir ortaklıkta zor zamanlar yaşanacağına, haddinden daha fazla süren işsizlik döneminin sona ereceğine, falı kapatan kişinin hem iş, hem de özel hayatında kısmetlerinin çoğalacağına, çok hayırlı ve iyi insanlar ile karşılaşarak en kısa zamanda evlilik yoluna girileceğine, sevilen kişilerle aranın bozulacağına, yeni bir ortama girileceğine, iş alanında atılım yapmakta gözü pek davranılacağına, bir araya geleceğine alamet eder.

Kahve falında uçurumdan aşağı atlamak gördüyseniz:

  • Satın aldığınız bir şey sorun olabilir.

Kahve falında uçurumdan aşağı atlamak konforunun ve lüksünün de sürüp gideceğine, evlilik yolunda bir adım atılacağına alamet eder.

Kahve falında uçurumdan aşağı bakmak çok büyük ve çok hayırlı işlere imza atacağına, çok sorunlu bir durumun ortadan kaldırılacağına, kardeşler arasındaki sürtüşmelerin ve tartışmaların son bulacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında uçurumdan aşağı düşmek kötü bir duruma düşüleceğine, her zaman sevgi göreceğine alamet eder.

Kahve falında uçurumdan aşağı uçmak iş hayatında büyük sorunlar yaşanacağına, etrafındaki insanlardan herhangi bir şekilde yardım görmeyeceğine yorulur.

Kahve falında uçurumdan aşağı inmek girdiği bütün işlerde çok başarılı olacağına sıkıntılarından ve sorunlarından kendisini kurtaracağına, aile hayatının her zaman çok iyi bir şekilde gideceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını çözmek için hayırlı yollar keşfedeceğine delalettir.

Kahve falında pencereden aşağı atlamak hem kendisinin hem ailesinin maddi durumunun düzeleceğine, kişinin yoğun bir iş trafiği yaşayıp, çok daha fazla mesai harcayacağına işarettir.

Kahve falında duvardan aşağı atlamak uğradığı zararların yakın zaman içinde telafi edileceğine ve çok daha iyi bir iş için destek alacağına, tüm söylemesi gerekenleri söyleyeceğine alamet eder.

Kahve falında merdivenden aşağıya atlamak çareye ve çözüme ulaşacağına, atılacak adımlar ve kazanılacak paralar sayesinde işlerin her geçen gün daha iyi bir duruma döneceğine, sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir