AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir yerden aşağı atlamak

Kahve falında bir yerden aşağı atlamak

Kahve falında bir yerden aşağı atlamak büyük işlere girileceğine, sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine, başarılı adımlar atacağına, işinin aksayacağına, aile hayatında çok büyük bir huzurun hüküm süreceğine, haneye bolluk ve bereketin dolacağına, maddi açıdan büyük atılımlar yapacağına, işlerinin kısa süre içinde büyük kar getireceğine, sıkıntılarını atlatacağına, yaptığı bazı işlerde kendisini en iyi şekilde göstereceğine, malının mülkünün gözünde kıymetini yitireceğine işaret eder.

Kahve falında bir yerden aşağı atlamak gördüyseniz:

  • İş kafasıyla hareket etmeniz ani olayları en iyi şekilde bertaraf etmenizi sağlayabilir.

Kahve falında bir yerden aşağı atlamak kendisinden mevki olarak üstün bir kimseden yardım görüp, kendi işinin başına geçeceğine, hayırlı insanlar ile tanışılacağına ve engel olan insanlara rağmen mutlu bir hayat sürüleceğine delalet eder.

Kahve falında dağdan aşağı atlamak yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine ve çok iyi paralar kazanılacağına, gerek kısa vadede gerek uzun vadede çok yol katedileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında binadan aşağı atlamak bir süre sıkıntı çekeceğine ve bu dönemde sabırlı olmakta zorlanan fal sahibinin sinirli, öfkeli hareketlerde bulunacağına, uğrayacağı zarar nedeni ile elindekilerinin de değersizleşeceğine yorulur.

Kahve falında pencereden aşağı atlamak ailesini de maddi olarak rahat ettireceğine, yakın bir akrabanın desteğinin alınacağına inanılır.

Kahve falında yukarıdan aşağı atlamak soğuk davranan bir kişi ile aranın düzeltileceğine, sevdiği kişilerle mutlu olacağı bir işe gireceğine tabir olunur.

Kahve falında camdan aşağıya atlamak çok hayırlı kişiler ile tanışıp mutlu ve huzurlu günler geçireceğine, eline geçen her fırsatı değerlendirerek toparlanmak istese de bir türlü başaramayacağına işarettir.

Kahve falında merdivenden aşağıya atlamak elde avuçta bulunan üç beş kuruşun gereksiz ve boş bir işe yatırılacağına, iş hayatında ve akrabaları arasında saygınlığının artacağına işaret eder.

Kahve falında yukarıdan aşağıya atlamak hayatından razı geleceğine, yaşamın kolaylaşacağına ve yükün hafifleyeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir