AnaSayfa / Genel / Kahve falında kapıya yazı yazmak

Kahve falında kapıya yazı yazmak

Kahve falında kapıya yazı yazmak uzun yıllar yaşayacağına, neşesini hiç kaybetmeyeceğine, rızkının çeşitleneceğine, elinin bollaşacağına, içinde bulunduğu sorunların günden güne artacağına, kötü, fesat, dedikoducu ve kem gözlü kimselerden de korunacağına, ağız tadının ve keyfinin yerine geleceğine, kalbini tekrar hayata açacağına, maddi sorunlarının çözüleceğine, iş hayatında bunca ilerlemeden sonra gönül işlerine kalbinin kapılarını açacağına alamet eder.

Kahve falında kapıya yazı yazmak gördüyseniz:

  • Hangi konu olursa olsun sizi engelleyebilecek olan tek şey, maddi sıkıntılar ya da yapacağınız hesapsız harcamalardır.

Kahve falında kapıya yazı yazmak huzurunun ve neşesinin yerinde olacağına, gelecekte kendisine çok daha hayırlı günler yaşatacak işler yapacağına rivayet eder.

Kahve falında beyaz kağıta yazı yazmak başında dönen şanssızlık bulutunun dağılacağına, çok huzurlu ve mutlu bir ömür yaşanacağına ve büyük arkadaşlıklar elde edileceğine işaret eder.

Kahve falında yastığa yazı yazmak gün geçtikçe hayat içerisinde çok daha zor durumlar ile karşılaşacağına ve eline geçen bir miktar para ile de çok zor bir şekilde geçinebileceğine, problemlerin çözüme kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ekmeğin üzerine yazı yazmak dost ve akrabalar ile çok hayırlı ve güzel bir çalışma gerçekleştirileceğine, kısmetinin ve şaşının her zaman yerinde olacağına delalet eder.

Kahve falında kağıta yazı yazmak yapılacak bir girişim sayesinde işlerin yoluna gireceğine, kapanmış olan kapıların Allah’ın izni ile açılacağına, kardeşleri ile tartışmasından dolayı canının sıkılacağına delalet eder.

Kahve falında birine yazı yazmak resmi bir kurumda üst bir makama terfi alınacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, üzüntülerinin ve endişelerinin son bulacağına, dert ettiği şeyleri teker teker çözüme ulaştıracağına ve huzurlu, mutlu ve sağlıklı bir hayat süreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yere yazı yazmak zafer ve bol kazanç getireceğine, yaşanacak talihsiz bir durumun daha da büyüyeceğine, eşler arasında büyük bir tartışma yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kitaba yazı yazmak daha iyi imkânlara sahip olacağına, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde çok aranan ve dikkat çeken bir kişi olacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir