AnaSayfa / Genel / Kahve falında duvara vida takmak

Kahve falında duvara vida takmak

Kahve falında duvara vida takmak rakiplerine karşı her zaman çok daha güçlü olacağına, hem kendisinin hem ailesinin maddi durumunun düzeleceğine, zor günler geçireceğine, güvendiği, sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına, hayatı boyunca hep yeni birşeyler daha öğrenmenin çabasında olacağına, okumaya, tahsile, kültürlü ve çağdaş olmaya değer vereceğine, uzun zamandan beri çıkmak istediği ancak yaşadığı sorunlardan ötürü bir türlü çıkamadığı tatile artık çıkacağına ve kafa ve beden olarak dinlenmiş olarak işinin başına geçeceğine, çok sıkıntılı yollardan ve zorlu zamanlardan geçmekte olduğuna ve çok kötü olaylar ile karşılaşacağına, evlilik konusunda önemli bir adım atacağına ve refaha ereceğine, dostunu da düşman sayacağına ve yanlış kimselere değer vereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında duvara vida takmak gördüyseniz:

  • Farklı kültürleri ya da farklı felsefeleri tanımanızı sağlayacak işlerle ilgilenmeniz hayata daha geniş açıdan bakmanızı, size ilham veren kişilerle bir araya gelmenizi ya da hoşlandığınız şeylerle ilgilenmenizi sağlayabilir.

Kahve falında duvara vida takmak çok rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine, maddi anlamda güzel bir gelir elde edileceğine rivayet eder.

Kahve falında vida takmak tüm işlerini belli bir plan ve program üzerinden yürüteceğine bu sayede karşısına çıkacak aksiliklerin, engellerin, başarısızlıkların ve kayıpların da daha baştan önünü tıkamış olacağına, omuzlarındaki ağırlıktan kurtulmanın yollarını bulacağına, kendisine külfet ve ayak bağı olan kişilerden uzaklaşacağına, ağız tadına, neşeye, keyfe ve zenginliğe kavuşacağına, eğlenceli ve hoş günler geçireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında vida açmak yakınlarıyla anlaşmazlıkların biteceğine, laf taşıyan biri yüzünden çekilecek üzüntüye rivayet eder.

Kahve falında vida sökmek öbür dünyada rahat etmesi için çeşitli güzel ve sevap defterinin açık kalmasını sağlayacak bazı şeyler yapacağına ve hayırlı ve güzel bir şekilde dualar edileceğine, aile bireylerinin de içinde olacağı ve büyük emek vereceği bir iş kurulacağına inanılır.

Kahve falında gözlük vidası görmek ruhunun tüm kötülüklerinden arınacağına, hak yolundan uzaklaşacağına yorulur.

Kahve falında vida yutmak sorunların daha kolay ve daha hızlı bir şekilde çözüm bulacağına, kimseden yardım almadan çok büyük başarılar elde edeceğine delalettir.

Kahve falında vida çakmak aile bireyleri arasında yaşanacak tartışmalar yüzünden huzursuzluk içinde bir dönem geçireceğine, onlarla keyifli zamanlar geçireceğine, yenileneceğine, tazeleneceğine, moral bulacağına tabir olunur.

Kahve falında vida yemek büyük kazanç getirecek bir konu hakkında bir proje gerçekleştirilip vereceği sonuçların beklenmeye başlanacağına ve hayır işleri ile ilgili projelere destek verileceğine, bazı sıkıntılar içerisine gireceğine veya eşi ile problemler yaşayacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir