AnaSayfa / Genel / Kahve falında vida açmak

Kahve falında vida açmak

Kahve falında vida açmak alın terinin ve çalışmalarının boşa gitmeyeceğine, kardeşlerden birinin canını sıkan bir olayın daha kötü bir hal alacağına, işyerini kapatacağına, bazı kişilerin yardımı olmaksızın, bu durumdan tek başına kalkamayacağına, aile bireyleri arasında birlik ve beraberliğin sağlanacağına, borçların kolaylıkla kapanacağına, huzurun ve sükûnetin geleceğine, dualarının ve dileklerinin karşılık bulacağına bu sayede hayatının düzelmeye başlayacağına, eline geçen şansları ve fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hem kendisi için çok hayırlı şeyler gerçekleştireceğine hem de çalıştığı işi çok başarılı bir noktaya taşıyacağına delalet eder.

Kahve falında vida açmak gördüyseniz:

  • İdeal arkadaşın peşinde koşarken hiçkimsenin kusursuz olamayacağını aklınızdan çıkarmayın.

Kahve falında vida açmak kişinin geçim sıkıntısına düşeceğine ve fiziksel olarak da yıpranacağına, geri plana düşeceğine işaret eder.

Kahve falında vida yemek huzursuz ve üzgün günler geçireceğine, maddi gücünü yitireceğine bu nedenle de çok kötü günler geçirmek zorunda kalacağına rivayet eder.

Kahve falında vida çakmak sevinçli ve güzel günler göreceğine, maddi açıdan büyük atılımlar yapacağına, hileli işler yapmakta geri kalmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında gözlük vidası görmek her şeyin ters gideceğine ve uzunca bir dönem falı kapatan kişinin kendisini toparlayamayacağına, bereketin ve verimin olacağına işarettir.

Kahve falında vida sökmek üzüntülerin, sıkıntıların ve sorunların kısa sürede çözüleceğine, çok büyük hastalıklar ve üzüntüler yaşasa bile çok dirayetli olduğu için herhangi bir sorun ile karşılaşmayıp sağlıklı bir hayat süreceğine işaret eder.

Kahve falında vidalı diş görmek duygusal kararlar vermek yerine her zaman aklı ile hareket edeceğine ve bu uğurda bazen sevdiği insanları da feda etmek zorunda kalacağına, yalan söyleyen bir kişinin aile ilişkilerine büyük zarar verecek bir yalanının ortaya çıkacağına inanılır.

Kahve falında küpe vidası görmek maddi durumunu genç yaşında düzeltip, sonrasında sık sık yurt dışı seyahatlerine çıkacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında demir vida görmek bazı sorunlar karşısında çözüm yolu bulana kadar deyim yerindeyse akla karayı seçeceğine, hakkında dedikodu çıkaran insanları hayatından çıkaracağına, büyük bir işe girdiği sırada çalışmaların yarıda kalacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir