AnaSayfa / Genel / Kahve falında gözlük vidası görmek

Kahve falında gözlük vidası görmek

Kahve falında gözlük vidası görmek çok büyük işlere girerek çok büyük kazançlar elde edeceğine, insanlar arasında çok tanınan biri olacağına, ağız tadına ve sağlığına kavuşacağına, ortaya çıkan sıkıntılardan kurtulacağına, büyük bir kazanç elde edileceğine, arkadaşları ile ve tek başına katılacağı bu aktiviteler sayesinde çok mutlu olacağına, yapılacak olan bir ortaklığın büyük bir ün getireceğine, toplumun din otoriterlerinden kabul ettiği kimse haline geleceğine, bunu şeref sayacağına, kırgın olduğu bir kişi ile barışacağına işaret etmektedir.

Kahve falında gözlük vidası gördüyseniz:

  • Çocuklarınıza veya partnerinize karşı aşırı sahiplenici tavırlar içinde olabilirsiniz.

Kahve falında gözlük vidası görmek tam aksine rızkının sürekli olarak genişleyeceğine, işlerinin daha da iyi olacağına, sağlık sorunlarının başgöstereceğine, kırılan kalplerin tamir edilemeyeceğine ve bu yüzden çok üzütü duyulacağına inanılır.

Kahve falında vida açmak hayırlı haberler alınacağına, eş, dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına, masabaşı bir işe girileceğine, büyük zarar edeceği bir döneme gireceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına rivayet eder.

Kahve falında vida toplamak keyifli günler geçireceğine, uzak bir yerden beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine delalettir.

Kahve falında vidalı diş görmek kişinin hayatının bayram yeri gibi neşeli ve keyif içinde geçeceğine, geleceğe dair şimdiden yatırım yapacağına işaret eder.

Kahve falında vida yemek eline geçen parayı yapacağı bir hata yüzünden girdiği bir işte batıracağına, beklemediği kadar büyük zararlar edeceğine, alacağı bazı haberler ile sorunlarından hızlı bir şekilde kurtulacağına, el attığı işlerde çok büyük başarılar kazanacağına, çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok ses getiren biri olacağına ve rahat ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında vida yutmak meşakkate düşeceğine, geçim sorunuyla karşılaşacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine rivayet eder.

Kahve falında duvara vida takmak hayallerini gerçekleştirmek için büyük bir inançla savaşacağına, ancak bazı kişilerin bu başarıya gölge düşürmek için çaba göstereceklerine ve şimdi olmasa bile yakın bir zamanda kötü bir durumla karşılaşılabileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında demir vida görmek sınavlarda üstün gelip, başarı kaydedeceğine, çok büyük başarılar kazanılacağına, uzun bir süreden beri çok istenen bir mevkiye terfi edileceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir