AnaSayfa / Genel / Kahve falında vida yutmak

Kahve falında vida yutmak

Kahve falında vida yutmak çocuklarının hayırlı ve vefalı kişiler olacağına, korkularının yok olacağına, eğer yolculuk boyunca hiçbir kötü olay yaşanmadıysa, o yol için hazırlık yapan kişiye iyi, sevinçli haberler geleceğine, başarısızlığının bedelini yokluğa düşerek ödeyeceğine tabir edilirken bir diğer yandan da kendisine büyük cezalar getirecek hatalar yapacağına, işle ilgili yapılan görüşmelerin sonuçsuz kalacağı, maddi ve manevi olarak zenginliğinin yerinde olacağına, çok zor zamanlar yaşayacağına, düşmanlarının ve kendisini çekemeyen kişilerin oyunlarından ve hilelerinden ötürü bulunduğu makamı kaybedeceğine, uzun bir süre boyunca rahatsızlık yaratacak bir kişinin iş hayatında sürekli fal sahibinin karşısına çıkacağına yorulur.

Kahve falında vida yutmak gördüyseniz:

  • İsteklerinizin anlaşılmasını beklemek yerine, bizzat kendiniz dile getirin.

Kahve falında vida yutmak sevdikleri ile bir araya geleceğine, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine, aynı zamanda da özel hayatında sürpriz gelişmelerin olacağına, devam eden ilişkinin giderek daha da yıpratıcı olacağına alamet eder.

Kahve falında vida toplamak zaman içinde daha güzel günler göreceğine, uzun yıllardan beri gerçekleştirmeyi düşündüğü hayallerine kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında vida görmek ancak yakın bir zaman içinde iş hayatında ve aile hayatında çok güzel gelişmelerle karşılaşacağına, yaptığı işte kazandığı paralarla başkalarına da faydalı  olacağına ve hem kendisini hem ailesini yeni bir şehre götürecek bir karar vereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında vida sıkmak hayırlı bir şekilde ilerleyen işlerin sekteye uğrayacağına, sağlık sorunları yaşanacağına ve huzur kaçıracak olaylar yaşanacağına rivayet eder. Kişinin iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı ve güzel olayların başgöstereceğine, isteklerin ve arzuların kolayca elde edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında vida yemek amaçlarının ve hedeflerinin gerçekleşeceğine, hayal ettiğinden daha iyi bir hayata kavuşarak maddi, manevi mutluluğu tadacağına delalet etmektedir.

Kahve falında vida takmak kendisi için uygun olmayan bir ilişkiyi sonlandıracağına, sevinç ve mutluluğa işaret etmektedir.

Kahve falında vidalı diş görmek gözleri kapatıp yapılan işe devam edileceği ve ancak tüm çabalara, direnmeye ve gösterilen sabra rağmen işin gittikçe kötüleşip iflasla sona ereceğine, açılan şansın yapılacak hatalar yüzünden kapanacağına rivayet eder.

Kahve falında vida açmak özel yaşamının, aile hayatının, sosyal ilişkilerinin de bu süreçte daha fazla yıpranacağına, açık zihinli, sağlıklı biri olarak adımlar atacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir