AnaSayfa / Genel / Kahve falında vida takmak

Kahve falında vida takmak

Kahve falında vida takmak geleceğin çok parlak ve güzel olacağına, zahmete ve derde düşeceğine, istediği ve hayalini kurduğu şeyleri yakın bir zaman içinde elde edeceğine, dilediği gibi harcama yapacağına, akıl yolu ile çok sayıda problemi kısa sürede hallederek rahat bir nefes alacağına, çekilen acıların unutulacağına, bunun için sermaye bulmakta zorlanmayacağına, sahip olacağı malın faazlalığına yorulmaktadır.

Kahve falında vida takmak gördüyseniz:

  • Belli bir işe kalkışmak, belli bir hedefe ulaşmak veya zorlu bir konunun altından kalkmak istiyorsanız elinizden gelenin en iyisini ortaya koymalısınız.

Kahve falında duvara vida takmak alım gücünün artacağına, kişinin çevresinde ona yol gösterecek çok sayıda insan olacağına yorulur.

Kahve falında vida takmak kendisini çok büyük bir boşluğun içinde bulacağına, sorunlarının her geçen gün daha da artacağına, başını ağrıtacak olaylar yaşayacağına ve keyfinin kaçacağı bir döneme gireceğine, aksiliklerle uğraşılan bir dönemin biteceğine, hayır işleri ile uğraşılacağına işaret eder.

Kahve falında vidalı diş görmek terfi alacağına, hayra ve esenliğe tabir olunur.

Kahve falında vida toplamak zahmetli çalışmaların başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine, kırılan kalplerin tamir edileceğine, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına, kendisi için hayırlı ve uğurlu olacak adımlar atacağına inanılır.

Kahve falında küpe vidası görmek işlerini düzene sokacağına, geleceğe dair şimdiden yatırım yapacağına işarettir.

Kahve falında vida açmak daha fazla başarı kazanılacağına, üzüntülerin ferahlığa, karanlıkların aydınlığa ve sıkıntıların umuda dönüşeceğine, hayatın baştan sona güzel bir hal alacağına işaret eder.

Kahve falında gözlük vidası görmek yaşadığı stresin biteceğine, bedeninin şifaya kavuşacağına, onların mutlu haberlerini alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında vida sıkmak sevdikleri ile beraber daha güzel bir hayat için planlar yapacağına, insanların güvenini kazanacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir