AnaSayfa / Genel / Kahve falında vida sökmek

Kahve falında vida sökmek

Kahve falında vida sökmek karşılaşılan sorumsuzca hareketler ve bulunulan kötü durumdan ötürü zorluk çekileceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok hayırlı ve başarılı işler gerçekleştirileceğine, insanlar, çevre ve hayvanlar konusunda daha ilgili ve daha girişken biri olunacağına, kazandığı başarılar ve geldiği mevkiden ötürü kendisini çekemeyen insanlar tarafından üzücü olayların içine çekilmek isteneceğine, yüreğine su serpecek çok sevinçli haberler alacağına, kurulmuş olan bir ortaklığın zarar getirdiği fark edildiği anda feshedileceğine ve uğranılan zararı düzeltmek için epey uğraşılacağına, işlerin kötüye gitmesine sebep olacağına, elde bulunan maddi ve manevi kaynakların kısa süre içinde tükeneceğine, iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi ve başarılı işlere imza atılacağına işarettir.

Kahve falında vida sökmek gördüyseniz:

  • Sezgilerinize güvenmeniz bazı tahminleriniz konusunda size yardım edebilir veya belli bir konuya beklenmedik bir çözüm bulunmasını sağlayabilir.

Kahve falında vida sökmek hem iş hayatında hem aile hayatında çok büyük dertlerle uğraşmak zorunda kalınacağına, başın borçlularla belaya gireceğine, dünya malı edineceğine ve daha rahat bir yaşama kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında demir vida görmek uzun bir zamandan beri iş ile ilgili yapılmaya çalışılan iş anlaşmalarının Allah’ın izni ile yapılacağına, ortaya çıkan sorunların saklanamayacak kadar büyüyeceğine ve yaşanan durumların büyük acılara sebep olacağına inanılır.

Kahve falında vida toplamak kötü alışkanlıklardan birine tekrar başlanacağına, hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde ulaşacağına, sevdiği bir kişi ile girdiği büyük bir çalışma içinde çok hayırlı kişiler tanıyacağına ve bu kişiler ile büyük işler gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında vida yutmak daha sonra elindeki para ile çok büyük bir risk alarak kendi işini kuracağına, mutluluğunun, keyfinin, yaşam isteğinin ve enerjisinin de baki olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında gözlük vidası görmek geçim sıkıntısı yaşayacağına, karamsar olacağına, canının derdine düşeceğine, çok zor zamanlar yaşayacağına, düşmanlarının ve kendisini çekemeyen kişilerin oyunlarından ve hilelerinden ötürü bulunduğu makamı kaybedeceğine yorulur.

Kahve falında vidalı diş görmek sıkıntıların bu sayede aşılacağına, dertlerin biteceğine, umduğunu bulamayacağına, hayata karşı isteğini ve neşesini yitirecek olaylarla karşılaşacağına, mutluluğunun zedeleneceğine delalettir.

Kahve falında vida görmek hayatının daha kolay olacağına, buradan kazanılacak paralar ile girilecek işlerde başarılı olunacağına rivayet eder.

Kahve falında vida takmak onların hatıralarını yaşatmak için elinden gelen herşeyi yapacağına, işinde geniş yetkilerle donatılacağına ve en yüksek makamdaki isim haline geleceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir