AnaSayfa / Genel / Kahve falında vida çakmak

Kahve falında vida çakmak

Kahve falında vida çakmak sevdiği bir kişi ile yakın zaman içinde dünyaevine gireceğine ve çok fazla vakit kaybetmeden bir çocuk sahibi olacağına, göstereceği sabır ve azim sayesinde kendi işine sahip olacağına, ana baba dualarının alınması sayesinde işlerin her geçen gün daha da iyi bir hal alacağına, mutlulukla dolu günlerin etkisiyle işte de başarı sağlamaya, her zaman kendinden emin, hoşgörülü biri olunacağına, zorluğa ve darlığa düşeceğine, maddi olarak büyük bir zarar görüleceğine, hayırlı başlayan bir işin çok büyük sıkıntı verecek ve sorun yaratacak bir duruma geleceğine, büyük bir başarısızlık yaşanacağına, tartışmalı bir işe girileceğine, kazancın gittikçe azalacağına, az bir sermaye koyduğu işten büyük bir para kaldıracağına delalet eder.

Kahve falında vida çakmak gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızı, hobilerinizi veya sosyal yaşamınızı yapılacaklar listesinde bir numaraya taşıyabilirsiniz.

Kahve falında vida çakmak kazancının artacağına, hayatının da düzene gireceğine, bekarsa yakında evleneceğine ve mutlu olacağına delalet eder.

Kahve falında vidalı diş görmek akıl yolu ile davranması sonucunda istediği başarıya kavuşacağına, çaresizliğinin büyüyeceğine, zahmetinin çoğalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında vida açmak hasret kaldıklarına kavuşacağına, sevinç gözyaşları döküleceğine ve sağlık sorunları yaşayan bir akrabaya maddi ve manevi olarak yardımcı olunacağına yorulur.

Kahve falında vida toplamak iş hayatında çok zor zamanlar geçireceğine, çevresindeki bir kişiden ihanet göreceğine alamet eder.

Kahve falında vida yutmak kişinin işlerini büyütüp geliştireceğine, bunu da herkese ilan edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında gözlük vidası görmek sevilen bir kişi ile girilecek bir işte büyük başarı kazanılacağına, atılacak adımlar sayesinde herkes tarafından tanınan bir kişi olunacağına, zararların telafi edileceğine, üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine ve uzun zamandan beri içinde bulunulan huzurlu ortamın yokolacağına delalet etmektedir.

Kahve falında duvara vida takmak üzüntülerin yerini sevince bırakacağına, kısmetlerin günden güne artacağına, bolluk bereket içinde ve sevinçli bir hayata merhaba denileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında vida görmek bereket ve başarı getirecek atılımlarda bulunacağına, hastalıktan ve tüm gereksiz korkularından da kurtulacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir