AnaSayfa / Genel / Kahve falında duvara sıva yapıldığını görmek

Kahve falında duvara sıva yapıldığını görmek

Kahve falında duvara sıva yapıldığını görmek ailesini çok daha iyi şartlarda yaşatmayı başaracağına, sıkıntıların ve sorunların kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, elinde bulunan imkânları çok iyi değerlendirip büyük kazançlar elde edeceğine, bütün sıkıntılardan kurtulmaya, kurulmuş bir ortaklığın  bozulması ile parasal olarak dara düşüleceğine, mesleki hayatındaki başarılarının artacağına, yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine, herkes tarafından çok sevilen bir kişi olunacağına, kısa vadede elde edilen karın çok daha fazlasının uzun vadede elde edileceğine tabir olunur.

Kahve falında duvara sıva yapıldığını gördüyseniz:

  • Unutulan eşyalar, kayıp evraklar, karışan anahtarlar, yanlış epostalar v.b türünde işler zorlayıcı olabilir.

Kahve falında duvara sıva yapıldığını görmek onlarla gönül birliği edeceğine, aileyi kötüleyeceklerine, aile bireyleri hakkında dedikodular çıkaracaklarına,  zor zamanlar geçirmelerine sebep olacaklarına ve çok büyük tartışmaların ve kavgaların yaşanacağına yorulur.

Kahve falında sıva yapıldığını görmek yarınlarının kazançlı ve mutlu geçeceğine, ortaklar arasında üzüntü duyulacak olaylar yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında duvar sıvası yapmak kendine dikkat edeceği ve bu nedenle hayatın kendisini yıpratamayacağına, kendisi için çok hayırlı bir işe girdiği bir dönemde büyük zarar edeceğine ve yakın zaman içinde bazı tartışmalar yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında duvar sıvasının döküldüğünü görmek çok büyük mutluluklar duyacağı ve epey kazanç sağlayacağı bir proje gerçekleştireceğine, kendisine kızacağına rivayet eder.

Kahve falında sıvası dökülmüş duvar görmek paradan ve maldan yana sıkıntı yaşamayacağına, geniş geniş yaşama imkanı elde edeceğine ve maddi olanaklarının da fazlalaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında duvara sıva yaptığını görmek işlerinde daha büyük çalışmalar yaparak daha büyük başarılara imza atacağına ve çok büyük bir ilerleme yaparak çok daha iyi yerlere geleceğine, bir sebeple bu kişiyle aranın açılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında duvara sıva yapmak her günün kendisine daha büyük keyif vereceğine, doğru düzgün karar vermekte bir türlü başarılı olamayacağına rivayet eder.

Kahve falında sıva görmek hatırı sayılır ve sözü geçen kişi haline geleceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının kuracağı ortaklıktaki bir kişinin vereceği destek ile ortadan kaldırılacağına ve zarar edilen bir işte yapılacak bazı hamleler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir