AnaSayfa / Genel / Kahve falında sıva yapıldığını görmek

Kahve falında sıva yapıldığını görmek

Kahve falında sıva yapıldığını görmek çok zor durumlara düşeceğine ancak daha sonra kendisine yardım edecek insanlar sayesinde bu sorunlardan kurtulacağına, maddi ve manevi olarak destek göreceğine, iletişim konusunda daha güçlü olunacağına, başarılarının azalacağına, her istediği şeyin gerçekleşeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, hayattan alınan zevkin daha da artacağına, hayat daha olumlu bakılacağına, sıkıntıların ve dertlerin silinip gideceğine, kapanan kapıların açılacağına, sevinçli ve güzel günler yaşanacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, hayırlı ve güzel bir döneme girileceğine, dua alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sıva yapıldığını gördüyseniz:

  • Bir dost güvende olmanızı sağlayacak onunla çalışmalarda bulunacaksınız.

Kahve falında sıva yapıldığını görmek sıkıntılı yaşayan bir kişi ile iş yapılacağına, büyük başarılara imza atılacağına, girilen birçok işte doğru kararların verilmesi ve akıllıca adımların atılması ile çok büyük kazançlar elde edileceğine işarettir.

Kahve falında duvara sıva yapıldığını görmek ağız tadının kaçacağına, tüm sorunların tatlılıkla ve kısa sürede halledileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında duvara sıva yaptığını görmek kimseye söylemediği ama kendi bildiği kusurlarını yüzüne vuracağına ve böylece kendine çeki düzen verme yoluna gideceğine, herkes tarafından konuşulan biri olunacağına inanılır.

Kahve falında sıvalı ev görmek istediği her şeyi kolayca alabileceğine, kişisel ihtiyaçlarını rahatlıkla giderebileceğine ve ailesini en iyi şekilde geçindirmeyi başaracağına, hayır getirecek bir ortaklığa girileceğine işaret eder.

Kahve falında ev sıva yapmak çok yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, maddi ve manevi olarak rahat edeceğine, keyifli, eğlenceli ve heyecanlı günler yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında sıvası dökülmüş duvar görmek daha doğru hamleler yapıp daha iyi sonuçlar alacağına, çıkılan seyahatten hayırlısıyla dönüleceğine, edilen duaların kabul olacağına delalettir.

Kahve falında sıva yapan birini görmek pişmanlığa, sağlık sorunlarıyla karşı karşıya kalacağına tabir olunur.

Kahve falında çamurdan sıva yapmak sahip olduğu mal varlığını kaybederken, bir yandan da hastalıklarla uğraşmak zorunda kalacağına, dertleri biteceğine, varlık ve huzur sahibi olunacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir