AnaSayfa / Genel / Kahve falında sıva görmek

Kahve falında sıva görmek

Kahve falında sıva görmek kendi eliyle ortaya koyduğu projelerde büyük kazanç elde edeceğine, sorunlu bir durumla karşılaşacağına, şansının döneceğine, bir işe soyunacağına, mutluluğu ve başarıyı yakalayacağına, ailesini ve kendisini kalkındıracak işlere atılacağını, manevi olarak tüm mukaddes değerlere sahip çıkarak hareket edeceğine, başarılar elde edileceğine, kederinin ve zorluklarının uçup gideceğine, mal ve mülk kaybı yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sıva gördüyseniz:

  • Yapmak istediklerinizi veya kafanızdaki projeleri başkalarıyla paylaşırken söylediklerinizden etkilenen veya size destek olmak isteyen kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında sıva görmek sırtını yastığa yaslayarak rahat şekilde yaşayama fırsatı elde edeceğine, kendisini çok yıpratacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sıvasız ev görmek gayrimenkul veya taşınmaz bir mülk sahibi olacağına, yepyeni ve hayırlı iş kapıları açılacağına yorulur.

Kahve falında duvar sıvası yapmak rahatsızlıklar yüzünden çok zor zamanlar geçirileceğine, belirsiz günler yaşamayacağına ve önünü göremediği hiçbir riskli işe girmeyeceğine işarettir.

Kahve falında inşaat sıvası görmek gücünü ve iyi izlenimini de kaybedeceğine, duyduğu endişenin iki kat artacağına tabir olunur.

Kahve falında kara sıva görmek yakın zaman içinde iş hayatında gerçekleştireceği çalışmalar ve ortaya koyacağı projeler sayesinde üst bir mevkiye terfi alacağına, iş hayatında yaşanan krizlerin çok büyük belirsizliğe sebep olacağına yorulur.

Kahve falında çamur sıvalı ev görmek çok büyük kazançlar elde edileceğine, sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine ve hiç beklenmeyen bir anda çok daha iyi işler gerçekleştirmek için gereken bir şeye sahip olunacağına, yatırımlarından hedeflediği karı elde edeceğine ve bu sayede kendine olan özgüveninin de artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında eve sıva yapmak sevdiği ve çok istediği bir projeyi hayat geçirerek etrafındaki herkesin dikkatini çekeceğine, çok iyi işler yapılacağına ve insanlar tarafından takdir edilip çok sevindirici bir konuma geleceğine rivayet eder.

Kahve falında evi sıva yaptırmak rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine böylece daha iyi noktalara gelmek için önündeki tüm engelleri de kaldırmayı başarmış olacağına, kazancının ve rahatlığının daim olacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir