AnaSayfa / Genel / Kahve falında duvar sıvası yapmak

Kahve falında duvar sıvası yapmak

Kahve falında duvar sıvası yapmak yaptığı kötülüklerin cezasını çekmesi için elinden gelen herşeyi yapacağına, geçimin kolaylaşacağına, uzun yıllardan beri hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, çok sert geçen bir tartışmanın ardından uzun zaman önce verdiği bir kararı uygulamaya koyacağına, keyfinin kaçacağına, iyi geçim halinde kalacağına, başarılı adımlar atılacağına, el attığı bütün işlerde büyük başarılar kazanacağına işaret eder.

Kahve falında duvar sıvası yapmak gördüyseniz:

  • Tartışmalara girmemek veya tartışmaların büyümesine neden olmamak için gayret göstermeniz gerekebilir.

Kahve falında duvar sıvası yapmak mesleki başarı yakalamak adına pek çok kursa katılacağına, dil eğitimi almak için yurt dışına gideceğine, neredeyse kahrolacağına ya da işlerinin gittikçe iyileşmeye başladığı bir dönemde düşmanlarının yapacağı bir kötülük yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında duvara sıva yapmak kendi işini kurarak yönetici koltuğuna oturacağına, eğitim aldığı branşa ve yeteneklerine göre bir işe gireceğine delalet eder.

Kahve falında duvar sıvasının döküldüğünü görmek işlerin toparlanacağına, yeni bir ortaklık kurulacağına, birbiri ardına yaşanan sorunların düzeleceğine, çektiği tüm sıkıntıların sona ereceğine ve artık rahat bir nefes alacağına rivayet eder.

Kahve falında duvara sıva yapıldığını görmek güçlü ve dimdik şekilde ayakta duracağına, miskinliğinden ve sürekli olarak uyuma isteğinden kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında duvara sıva yaptığını görmek sorunlarının ve problemlerinin çözüleceğine, hayata karşı bakışının olumlu yönde değişeceğine, yaşam şartlarının iyileşeceğine, imkânlarının çoğalacağına, onların acılarına ilaç, yaralarına da merhem olacağına işarettir.

Kahve falında sıvası dökülmüş duvar görmek ele geçen kazancın tükenme noktasına geleceğine, hayırlı gelişmelerin yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında evi sıva yapmak bir sebeple büyük hatalar yapılacağına, maddi açıdan büyük bir yokluk çekileceğine, zor günler geçirileceğine, sevilen kişiler ile uzun süren tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına delalettir.

Kahve falında ev sıvası yapmak karşısına engellerin, başarısızlıkların, hayal kırıklıklarının çıkacağına ve yaşamının bir anda deyim yerindeyse fırtınalı bir denize dönüşeceğine, işlerinin yoluna gireceğine, düzeninin yeniden sağlanacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir