AnaSayfa / Genel / Kahve falında duvar sıvasının döküldüğünü görmek

Kahve falında duvar sıvasının döküldüğünü görmek

Kahve falında duvar sıvasının döküldüğünü görmek gözü karalığı sayesinde de birçok işi yapmayı becererek zenginliği yakalayacağına, iş sahibi olacağına, yapılacak atılımlar sayesinde eldeki işten düşünülen miktardan daha büyük kazanç elde edileceğine, maddi olarak büyük bir ferahlığa çıkılacağına, sağlığının, huzurunun ve neşesinin yerinde olacağına, evliliğinin başarılı şekilde yürüyeceğine, hayatında yokluğun başgöstereceğine, deyim yerindeyse elinin dönmez olacağına, arkadaşlarının, akrabalarının, eşinin ve çocuklarının kendisi için makbul ve hayırlı kimseler olacağına, yaptığı projeler ile adından çok söz ettireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında duvar sıvasının döküldüğünü gördüyseniz:

  • Bazı konularda kararlar almadan önce olan biteni iyice öğrenmenizde fayda var.

Kahve falında duvar sıvası yapmak huzurlu bir aile ortamına kavuşulacağına, sorunların bir bir çözüleceğine, kazanılan paraların hayır için kullanılacağına işaret eder.

Kahve falında duvara sıva yapmak sosyo ekonomik durumunun iyileşeceğine, maddi açıdan çok hayırlı ve güzel projeler gerçekleştirileceğine işarettir.

Kahve falında duvara sıva yaptığını görmek sıkıntılarının bir bir çözüleceğine, başarıların başkaları tarafından da övgüyle karşılanacağına delalet eder.

Kahve falında duvara sıva yapıldığını görmek aile hayatında güzel gelişmeler yaşanacağına, ahlakını ve iyi niyetini bozmadan hareket edeceğine ve yaşamsal ihtiyaçlarını kolaylıkla karşılayarak rahatça yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında sıvası dökülmüş duvar görmek sıkıntılı ve zor durumlardan kurtuluşa erileceğine, işlerin rayından çıkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında duvar sıvasının döküldüğünü görmek hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, işinin her geçen gün büyüyeceğine işaret eder.

Kahve falında kara sıva görmek huzur bulacağına, hayırlı ve güzel kazançlar elde edeceğine, insanların takdir ettiği ve hayran olduğu bir kişi olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında evi sıva yaptırmak kişinin bu sayede başarısı ile ön plana çıkacağına, işinde terfi edeceğine, halka hizmet etmek için yeni bir yola girileceğine, hayallere kısa zaman içinde kavuşulacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir