AnaSayfa / Genel / Kahve falında sıvası dökülmüş duvar görmek

Kahve falında sıvası dökülmüş duvar görmek

Kahve falında sıvası dökülmüş duvar görmek insanlar tarafından sevilen ve cana yakın bir arkadaşın istenmeyen bir duruma düşeceğine, hem kendisi için hem aile bireyleri için iyi olaylar yaşanacağına, elindeki imkanları en iyi şekilde değerlendirmesi sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, işlerin başarılı bir şekilde organize edilmesi sayesinde tıkır tıkır işleyeceğine, kısa süre içinde çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, büyük bir proje ile birlikte zenginliğe adım atacağına, uğursuzluğun kendisine hiç yaklaşmayacağına ve Allah’ın kendisine her zaman yardım edeceğine, geçmişte yaşanan acıların unutulacağı, kendisini üzen birçok kişi ile arasındaki ipleri koparacağına, kendini doğru yolu bulmaya vereceğine, dinini yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sıvası dökülmüş duvar gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki arkadaşlarınızdan biraz uzaklaşarak kafanızı dinlemeyi tercih edebilirsiniz.

Kahve falında duvara sıva yapıldığını görmek helal yollardan kazandıklarını huzur ve ağız tadı ile yiyebilme kısmetine sahip olacağına, ekmeğini daha rahat şekilde kazanacağına ve sevdiği kişilere iyi bir hayat temin edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında duvara sıva yaptığını görmek belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine, kötülüklerden hep uzak olmaya, güvende olmaya inanılır.

Kahve falında duvara sıva yapmak kalkınacağına ve yükseleceğine, onlar tarafından çok sevileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sıvası dökülmüş duvar görmek sorunların ve umutsuzluğun geride kalacağına ve güzel günler geçirileceğine, çok büyük sorunlar ile karşı karşıya kalınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında duvar sıvası yapmak yuva kurmak için yapılan bir hamlenin boşa gideceğine, hayatınızın neşe dolacağına, güzelleşeceğine alamet eder.

Kahve falında duvar sıvasının döküldüğünü görmek epey bir kazanç getireceğine ve bereketli olacağına, işlerinin bollaşacağına delalettir.

Kahve falında sıva görmek garanti olacak işe ve ekmeğe kavuşacağına, gelirinin daimi olacağına, oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine, yağmur yağmamasına delalet eder.

Kahve falında çamurdan sıva yapmak korkularının, hastalıklarının ve maddi sıkıntılarının çözüleceğine, eline geçecek fırsatlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir