AnaSayfa / Genel / Kahve falında duvara sıva yapmak

Kahve falında duvara sıva yapmak

Kahve falında duvara sıva yapmak mülk edinme planlarının ertelenmesine, planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına ve çok zor bir dönem geçirileceğine, iyi olan hayatının ve hayat şartlarının kısa süre içinde olumsuz yönde değişmeye başlayacağına, umutların yıkılacağına, ona mutluluk getireceğine, ruhunu güzelleştireceğine, onu dingin, keyifli ve neşeli bir kimse yapacağına, bugüne kadar eline geçen en büyük fırsatı yakalayarak mutlu olacağına ve ailesine de son nefesine kadar bakıp, onları rahat ettireceğine, rahatsızlık yaratan bir durumun düzeltileceğine, girdiği işleri kaybedeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında duvara sıva yapmak gördüyseniz:

  • Yaratıcılığınızı kullanmanız gerekiyor.

Kahve falında duvar sıvası yapmak işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hal alacağına, dini bütün bir eşe sahip olacağına tabir olunur.

Kahve falında duvara sıva yapmak aşırı agresif bir hale gelmesinden dolayı iş ortamında da sorunlar yaşayacağına, kıskançlık besleyen bir kişi yüzünden tatsızlık yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında duvar sıvasının döküldüğünü görmek hiç hayal edilmeyecek mevkilere terfiler alınacağına, sırlarını kimseyle paylaşmayacağına inanılır.

Kahve falında duvara sıva yaptığını görmek atılan adımlar sayesinde işlerin çok büyük başarılar getireceğine, sorunların kısa süre içinde çözüm bulacağına, manevi hayatını da ön planda tutarak dikkatleri çekeceğine işaret eder.

Kahve falında duvara sıva yapıldığını görmek herkesin bu işten ötürü çok büyük bir şaşkınlık yaşayacağına, bir sebeple bir dönem üzüleceğine alamet eder.

Kahve falında sıvası dökülmüş duvar görmek çok sıkıntılı bir döneme gireceğine ve eline geçen cüzi miktarda kazanç ile zararı az da olsa kapatmaya çalışacağına, yardıma muhtaç bir kişiye yardım edileceğine, eş, dost ya da akrabalardan biri ile bir yola çıkılacağına delalet eder.

Kahve falında evi sıva yapmak mali krize gireceğine, iflas edeceğine, işsiz ve ekmeksiz kalacağına, bunun da işine dört elle sarılmasına vesile olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ev sıvası yapmak evlilikle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, işle ilgili olarak uzun zamandan beri beklenen bir haberin kısa süre içinde alınacağına ve bu haberle ilgili olarak atılan adımların kişiyi başarıya, üst bir mevkiye ve zenginliğe götüreceğine, üzerinde çok büyük baskı bulunmasından ötürü küçük bir rahatsızlık yaşayacağına ve alacağı bazı haberler yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir