AnaSayfa / Genel / Kahve falında duvara sıkışmak

Kahve falında duvara sıkışmak

Kahve falında duvara sıkışmak uzun süre ne yapacağını bilemez olacağına, anne baba için manevi değeri yüksek bir hediye alınacağına, geri döndüğündeyse elinde yeni projeler olacağına, bu projeleri hayata geçirip hayallerini teker teker gerçekleştireceğine, sevdiği kişiler ile daha çok vakit geçireceğine, evli ve çocuk sahibi kimselerin aile üyeleri tarafından el üstünde tutulduğuna, günlük yaşamında her türlü aktivite ile meşgul olacağına, sağlıklı ve rahat bir ömür sürüleceğine, kıskanan kişiler tarafından ortaya çıkarılan kötü sürprizleri kendi bilek gücü ile yeneceğine ve korkusuzca işinin başında duracağına, kişinin sevdiğine kavuşarak, muradına ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında duvara sıkışmak gördüyseniz:

  • Ani tepkiler vermekten kaçınmalı, ani hareketler esnasında dikkatli olmalısınız.

Kahve falında duvarlar arasında sıkışmak mutluluğunun özel hayatına olumlu yönde yansıyacağı gibi iş hayatındaki verimliliğinin de çoğalmasına vesile olacağına, feraha ermeye yorulmaktadır.

Kahve falında duvarda sıkışmak fakirliğinin biteceğine, yuva özlemini dindirmek için arayışlara gireceğine tabir olunur.

Kahve falında duvar arasına sıkışmak sonradan da yüzünün kızarmasına, başının da önüne eğilmesine neden olacağına, toplum içindeki değerinin artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında iki duvar arasında sıkışmak kazancın düşeceğine, huzurun, keyfin ve ağız tadının kaçacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, çok büyük atılımlar yapacağına ve bu atılımlar sayesinde iş hayatında çok büyük kazançlar elde edeceğine işarettir.

Kahve falında duvara sıkışmak gelirinde alım gücünün artmasını sağlayacak kadar yükselme meydana geleceğine, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bazı çalışmalar gerçekleştireceğine işaret eder.

Kahve falında duvar arasında sıkışmak sorunlarının en kısa zaman içinde son bulacağına, sevdiği insanla romantik, duygusal ve güzel zamanlar yaşayacağına delalettir.

Kahve falında elini sıkıştırmak hem aile hayatında hem iş hayatında hayırlı olayların yaşanacağına, zor zamanların böylece geride kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında askerle el sıkışmak tüm isteklerine kavuşacağına, kendisine hayır ve uğur getirecek işler yapması sayesinde zenginliği yakalamayı başaracağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir