AnaSayfa / Genel / Kahve falında duvarda sıkışmak

Kahve falında duvarda sıkışmak

Kahve falında duvarda sıkışmak afiyette olacağına, ağız tadına, sağlığına, huzura ve mutluluğa kavuşacağına, kendisine çok daha büyük bir mevki edindirecek başarılar alacağına, kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine, makamının ve itibarının yükseleceğine, rızkını kazanırken zorlanmayacağına ve refah içinde bir yaşam süreceğine, işlerinde büyük miktarda bolluk ve bereket olacağına, elinden gelen herşeyi yaparak işlerini daha iyi bir hale getireceğine, maddi ve manevi olarak uğradığı zararı yavaş yavaş telafi edeceğine ve geçirdiği çok zor dönemlerden ötürü biraz da olsa yıpranmış olacağına, birçok yeni fikir edinileceğine ve sağlık konusunda bazı reçetelerle ülkeye dönüş yapılacağına, iş konularında ortaklar ile ters düşüleceğine ve aile fertleri ile miras meselesi yüzünden kavgalar yaşanacağına, maddi açıdan büyük zorluklar yaşanacağına yorulur.

Kahve falında duvarda sıkışmak gördüyseniz:

  • Diğerlerine bağlı problemler veya yarattıkları dramatik ortam nedeniyle zor durumda kalabilirsiniz.

Kahve falında iki duvar arasında sıkışmak hayata sıkı sıkı sarılacak olan fal sahibinin pozitif psikolojisi sayesinde hayatına çeki düzen vereceğine, ilerleyen günlerde küçük olsa da kişiyi heyecanlandıracak haberler alınacağına, çok olumlu ve güzel gelişmeler ile karşılaşacağına işaret eder.

Kahve falında duvar arasında sıkışmak sorunlarını çözdükten sonra iş hayatında çok büyük ve çok kazanç getirecek atılımlar yapacağına ya da kazançlı bir iş kuracağına, bu iş sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, gelmez sandığı güzel günlerinin geleceğine rivayet eder.

Kahve falında duvara sıkışmak aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşanacağına, bekarsa güzel bir birlikteliğe başlanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında duvar arasına sıkışmak bazı aile bireyleri ile birlikte çok hayırlı bir işe girileceğine ve rakiplerin üzülmesini sağlayacak bir adım atılacağına, iş ve sağlığı ile ilgili koşulları yeniden düzenleyeceğine işarettir.

Kahve falında duvarda sıkışmak karşılaşılan bütün engellerin kısa süre içinde ortadan kalkacağına, zinde kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında duvarlar arasında sıkışmak en yakındaki insanların ihanetine uğramaya ve kendini toplumdan, sosyal ortamlardan soyutlamaya yorumlanan fal, yaşanacak olumsuzluklardan sonra kişinin tüm çevresini yeni baştan düzenleyeceğine, bazı kişileri ölene kadar hayatından çıkaracağına, mali sıkıntılarla uğraşmak zorunda kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birine sıkı sıkı sarılmak ihtiyaçlarını kolaylıkla gidereceğine ve daha fazla maddi olanak sahibi olacağına, yaşlandıklarında bile bir bebeklermiş gibi üzerine titreyeceğine rivayet eder.

Kahve falında sıkı giyinmek iş hayatındaki bu rahatlığın aile hayatına yansıması sayesinde çok büyük mutluluklar yaşanacağına, zarar edilecek ve isme leke sürecek bazı yollara girileceğine, gereksiz ve sebepsiz yere çeşitli tartışmalara girileceğine, projelerin gereken ilgiyi görmeyeceğine, sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir