AnaSayfa / Genel / Kahve falında duvar arasında sıkışmak

Kahve falında duvar arasında sıkışmak

Kahve falında duvar arasında sıkışmak ikinci bir şans vereceğine fakat sorunun tekrarlaması halinde bu insanları hayatından çıkaracağına, yaşadığı maddi sıkıntılardan kurtulacağına, kendisini bir türlü toparlayamayacağına, huzursuzluk yaratan kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına, fal sahibinin, yeteneklerinin ve becerilerinin karşılığını bulacağına, eğer bekarsa, hayırlı bir erkek ile evleneceğine ve ondan sürekli yardım görüp, iyi anlaşacağına, hayatındaki meselelere doğru açıdan bakmasıyla tüm sorunlarına kısa sürede çözüm bulacağına, şansın ve kısmetin açık olacağına işaret eder.

Kahve falında duvar arasında sıkışmak gördüyseniz:

  • Olumlu bir eğilim içinde olmanız özel veya iş arkadaşlarınızla ilişkilerinizde fark yaratmanıza yardım edebilir.

Kahve falında iki duvar arasında sıkışmak yardıma muhtaç insanlara yardım eli uzatılacağına, hileli bir işle karşılaşılacağına rivayet eder.

Kahve falında duvar arasına sıkışmak etrafındaki insanlara başları sıkıştığında yardım edeceğine ve kendisine uygun hayırlı bir kısmet bulacağına, düşünülen bazı projelerin hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine alamet eder.

Kahve falında duvar arasında sıkışmak yeniden eski düzene geri dönmek zorunda kalacağına, başarısının yükseleceğine, her işinin gücünün kolaylıkla hallolacağına alamet eder.

Kahve falında duvarlar arasında sıkışmak kadir kıymet bilen fal sahibinin temiz kalpli şekilde davranmasının karşılığında hep iyilik bulacağına, maddi imkânlarının azalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında iki araba arasında sıkışmak evli erkek ise evinin bereketinin artacağına, çok sevinçli haberler alacağına ve mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine inanılır.

Kahve falında duvara sıkışmak aile bireyleri arasında yaşanacak tartışmalar yüzünden huzursuzluk içinde bir dönem geçireceğine, nezaket sahibi bir kişi olunması sayesinde büyüklerden ve akranlardan saygı görüleceğine delalet eder.

Kahve falında duvarda sıkışmak arada kırıcı bazı konuşmalar geçeceğine, aile hayatının gün geçtikçe daha güzel bir hal alacağına işarettir.

Kahve falında dört duvar arasında kalmak miras gibi konularda adil bir karar sonucu kişinin hak ettiklerini alacağına, neredeyse rahatsız olacağı bir duruma geleceğine ve hiç görmediği kadar büyük ve ağır bir sorun ile karşılaşacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir