AnaSayfa / Genel / Kahve falında duvara dua asmak

Kahve falında duvara dua asmak

Kahve falında duvara dua asmak Allah katında da günahkâr durumuna düşeceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, iş hayatında ve aile hayatında sıkıntıların son bulacağına, hayatında kötü günler yaşanacağına ve bir çıkmazın içine düşeceğine, kendisine destek olan insanları hiçbir zaman unutmayacağına ve yapacağı çok başarılı projeler ile önlenemez bir yükselişe geçeceğine, aşılan engellerin tekrar başgöstereceğine, kıskançlık besleyen bir kişinin elinde bulunan imkanlarla yapmaya çalıştığı kötülüklere engel olunacağına, bol rızık elde edeceğine, daha fazla mal ve gelir sahibi olacağına işarettir.

Kahve falında duvara dua asmak gördüyseniz:

  • Kafanızdan geçen veya istediğiniz şey her ne ise, o alanda ilerleme şansınız var.

Kahve falında duvara dua asmak her geçen gün daha da iyileşerek umutlanacağına, çok fazla zarara sebep olmayacağına, bu sayede kişinin hiçbir üzüntü ve sıkıntı yaşamayacağına, çok büyük başarılar kazanacağına ve huzura ereceğine delalettir.

Kahve falında duvara halı asmak bir süre işten ve hayattan elini eteğini çekeceğine ve kendisi ile baş başa kalacağına, çok daha büyük sorunlar yaşayacağına yorulur.

Kahve falında duvara elbise asmak heyecandan ve mutluluktan ne yapacağını bilemeyeceğine, evlilik hayatı boyunca mutlu ve huzurlu bir yaşam süreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında duvara saat asmak önemli ve büyük adımlar atacağına, destek istediği kişilerden destek alamayacağına tabir olunur.

Kahve falında duvara kuran asmak moral bozukluğu nedeni ile bir süreliğine her şeyi askıya alacağına, işlerin daha iyi bir hal alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında duvara tablo asmak sorunlu bir akrabanın yardımına koşulacağına, hayatının daha bir kolay ve güzel olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında duvara bişey asmak iş hayatını çok düzgün bir şekilde ilerleteceğine, gereken ne varsa herkesin elinden geldiği kadar destek olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında duvara asmak maddi ve manevi olarak epey gelişme yaşanacağına, girilecek bir yolda verilen kararlar sayesinde çok rahat edileceğine, huzurunun yerine gelmesi için de ihtiyacı olan tüm çarelerin Allah tarafından kendisine nasip edileceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir