AnaSayfa / Genel / Kahve falında duvara elbise asmak

Kahve falında duvara elbise asmak

Kahve falında duvara elbise asmak yokluk çekeceğine, aile büyüklerinden alınacak destek sayesinde çok güzel bir düğün yapılacağına, hayırlı olaylar ile karşı karşıya kalacağına, çok sevilen bir kişi ile yaşanan bir ayrılığın sona ereceğine, arkadaşlar arasında tatlı bir rekabet yaşanacağına, parasal ve ruhsal sorunların artacağına, sıkıntılı ve üzüntülü bir döneme girileceğine, müdür ya da yönetici gibi mevkilerde görev alacağına, beraberliklerde hayal edilenden daha fazla mutlu olunacağına, gönlünü Allah sevgisi ile dolduracağına alamet eder.

Kahve falında duvara elbise asmak gördüyseniz:

  • Zaman geçirme biçiminiz yakınınızdaki bazı kişilerin şikayetlerine neden olabilir.

Kahve falında duvara elbise asmak buna rağmen iş hayatı ile ilgili bazı sorunlar ile çok büyük bir savaş vereceğine, fal sahibinin ailesi ile birlikte mutlu ve güzel bir yaşam süreceğine delalettir.

Kahve falında duvara bir şey asmak mal ve mülk kaybı yaşanacağına, zararlı bir kişi ile uğraşılacağına, hayır getirecek bir işin sıkıntı yaratacak bir hal alacağına, kötü bir duruma sebep olacak bir adım atılacağına, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine, beklentilerine ulaşacağına delalettir.

Kahve falında duvara çerçeve asmak endişe ve kaygılarınızın yersiz olduğuna, daha işe başlamadan ortağı olan kişi ile arasının açılacağına inanılır.

Kahve falında duvara ayna asmak sevdiği kişilerden alacağı destek sayesinde çok mutlu olacağına, dünü arkada bırakarak, yarınlara bakacağına inanılır.

Kahve falında duvara bişey asmak makbul olan mallara kavuşacağına, anne ve baba duası alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında duvara tablo asmak karamsar ve umutsuz olacağına, yapılan hatalardan ders çıkarılıp bundan sonra aynı hataların tekrarlanmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında duvara kuran asmak tatsızlıkların aşılacağına, ele geçecek haram mal ve paraya rivayet etmektedir.

Kahve falında duvara halı asmak zenginliğinin süreceğine, sevdiği insanla arasına mesafe gireceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir