AnaSayfa / Genel / Kahve falında duvara saat asmak

Kahve falında duvara saat asmak

Kahve falında duvara saat asmak hayal ettiği ve aynı zamanda da hak ettiği yerlere geleceğine, kendisini çekemeyen kişilerin kendisi hakkında çeşitli dedikodular ettiklerini duyacağına, uzun zamandan beri çok istediği bir şeyin büyük bir çaba göstermesine ve çok emek vermesine rağmen bir türlü gerçekleşmeyeceğine, bolluk içinde bir hayat yaşanacağına, tatsızlıkların aşılacağına, dertleri biteceğine, iman gücü yüksek kulları arasında olacağına, büyük başarılar kazanacağı çalışmalar ve projeler gerçekleştirileceğine, anne baba dualarının alınacağına ve sonunda büyük kazanç elde edilecek bir yola girileceğine, bir sebeple ne kadar zor duruma düşse de üzülse de kırılsa da hayallerine sımsıkı sarıldığına ve başarıya ulaşana kadar herhangi bir hayalinden vazgeçmeyeceğine, mutluluktan bolca nasipleneceğine, herkesin kavuşmayı istediği hayata sahip olacağına alamet eder.

Kahve falında duvara saat asmak gördüyseniz:

  • Bazı konularda detayları dile getirmemeniz ya da evrakları beyan etmemeniz durumunda duygusal problemlerle uğraşabilirsiniz.

Kahve falında duvara saat asmak hasretin biteceğine, istenilen bir eşyaya, mala ya da bir ziynet eşyasına sahip olunacağına, masraflı bir şekilde başlayan bir işin sona erdirileceğine, zorlukların biteceğine, huzurlu ve mutlu bir kişi olunacağına yorulur.

Kahve falında saat asmak karlı ortaklıklara gireceğine, makam sahibi olacağına, keyifsizliğinin dışarıdan fark edileceğine delalet eder.

Kahve falında duvara halı asmak kişinin başında dönüp duran uğursuzluğun, kara bulutların ve melanetin dağılacağına, hayırlı günlerin geleceğine, hayırlı kişiler ile çok güzel bir ortaklık kurulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında duvara dua asmak onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına, yıpranacağına alamet etmektedir.

Kahve falında duvara ayna asmak ölen kişiye saygı duyarak ve her zaman kendisini anarak onu yaşatacağına, akrabalarının, yakınlarının, arkadaşlarının ve dostlarının yardımıyla sıkıntılarından, hastalıklarından ve borçlarından kurtulacağına yorulur.

Kahve falında duvara bayrak asmak hem itibar edineceğine, erkeğin kendi organını ellediğini görmesi ise, elinden yüklü bir miktar para ya da mal çıkacağına rivayet eder.

Kahve falında duvara asmak ticaretin açılacağına, rekabet halinde olduklarına karşı üstünlük ve güç elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında duvara tablo asmak dualarının kabul olacağına, her karlı işin arkasından da daha büyük kazanç getirecek işler yapacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir