AnaSayfa / Genel / Kahve falında duvara halı asmak

Kahve falında duvara halı asmak

Kahve falında duvara halı asmak zor zamanlarında da en büyük destekçilerinin yine bu kimseler olacağına, kazancının çoğalacağına ve rızkının genişleyeceğine, gelirinin artacağına, rızkının da genişleyeceğine, sıkıntıların ve zararların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, deyim yerindeyse kendini tüy gibi hafif hissedeceğine, işlerinin yakın bir zaman içinde sıkıntı çekmesine sebep olacağına ancak bu durumun kısa sürede çok hayırlı bir hal alacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemin sona ereceğine, mal sahibi olacağına delalet eder.

Kahve falında duvara halı asmak gördüyseniz:

  • İlişkilerin güçlendirilmesi gerekiyor.

Kahve falında duvara halı asmak hayatının daha bir kolay ve güzel olacağına, yapılan çalışmalarda birçok kişinin ekmek yemesinin sağlanacağına işaret eder.

Kahve falında halı yıkayıp asmak bir sebeple iş hayatında ve aile hayatında çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, hiç olmadığı kadar zor zamanlar geçireceğine, kısa zaman içinde büyük kazançlar elde edilmesine vesile olacak bazı işlere girileceğine, bu sayede yaşanan kötü durumların ve problemlerin hiçbir zarara yol açmadan en kısa zamanda ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yıkanmış halı asmak kişinin de ailesini geçindirmek için zorluk çekmeyeceğine, tatsızlıkların sona ereceğine işarettir.

Kahve falında halı asmak kendisini güçsüz ve kimsesiz hissedeceğine, kariyer planındaki basamakların hızlı bir şekilde çıkılacağına delalettir.

Kahve falında ipek halı asmak korkuların ve kaygıların yakın zamanda ortadan kalkacağına, hayal edilen eve kavuşulacağına yorulur.

Kahve falında balkona halı asmak çalışmaların ve projelerin beklentilerin üstünde başarı getireceğine, uzun bir zaman boyunca üzüntü duyulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında duvara bişey asmak sıkıntıların ve engellerin yaşanacağına, çok büyük zararlar edileceğine inanılır.

Kahve falında duvara saat asmak maddi açıdan büyük bir sıkıntı vereceğine, eşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, çapkınlıkları yüzünden eşi ile arasının açılacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir