AnaSayfa / Genel / Kahve falında duvara tablo asmak

Kahve falında duvara tablo asmak

Kahve falında duvara tablo asmak sevilen kişi ile çok hayırlı bir karar alınacağına, iş dünyasında çok aranan bir kişi olunacağına, evindeki huzurun bozulacağına, edilen duaların Allah katında kabul göreceğine, sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği destek ve edecekleri yardım sayesinde işlerini çok daha büyüteceğine, kazancını günden güne daha da arttıracağına, çok hayırlı ve büyük bir kazanç elde edeceğine, herkesi hayran bırakacak bazı atılımlar yapacağına, rakiplerini çok kıskandıracak ilişkiler kurup işini farklı şekillerde büyüteceğine, çevre, iş ve mekan değiştireceğine bunun kendisine çok iyi geleceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını da atlatması için çok etkili olacağına tabir olunur.

Kahve falında duvara tablo asmak gördüyseniz:

  • Potansiyelinizin farkına varabilir, yeni başlangıçlar yapma amacıyla gerekli kişilerle bağlantıya geçebilirsiniz.

Kahve falında duvara tablo asmak çok güzel ve hayırlı bir hayat yaşayıp huzur içinde bir aile hayatına sahip olacağına, manevi olarak çökmekle kalmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tablo asmak herhangi bir sorun yaşamayacağına, işten ve güçten el etek çekileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında duvarda tablo görmek haneye giren küçük bir miktar para sayesinde derin bir nefes alınacağına, herkesin bu işten ötürü çok büyük bir şaşkınlık yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında altın tablo görmek mutluluk ve başarı getireceğine, saygınlık kazanacağına, çevresinin genişleyeceğine işaret eder.

Kahve falında kuran tablosu görmek yaşamına bolluğun, verimin ve bereketin geleceğine, kişinin tüm planlarının bozulmadan devam edeceğine delalet eder.

Kahve falında kuran yazılı tablo görmek aralarında herhangi bir sorunun başgöstermeyeceğine, insanlardan uzaklaşacağına, tabiri caizse ağız tadından olacağına, kötü ve tatsız olaylar yaşayacağına, üzüleceğine delalettir.

Kahve falında yağlı boya tablo görmek ancak yanlış bir karar alırsa çok bir duruma düşeceğine, huzurunun yerine gelmesi için de ihtiyacı olan tüm çarelerin Allah tarafından kendisine nasip edileceğine delalet eder.

Kahve falında tablo yapmak huzurun, keyfin ve geçimin kalmayacağına, halinin vaktinin iyi olacağına ve besmele çekerek atacağı yeni adımlarla muradına ereceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir