AnaSayfa / Genel / Kahve falında duvara bişey asmak

Kahve falında duvara bişey asmak

Kahve falında duvara bişey asmak kaldırabileceğinden ağır yükümlülüklerin altına gireceğine ve yerine getiremeyeceği sözler verip çok zor durumlarda kalacağına, işlerinin her geçen gün daha büyük kazanç sağlayacağına ve eline geçen tüm fırsatları değerlendirip kendisine çok iyi bir gelecek kurmak için büyük çaba sarfedeceğine, kendi içindeki gücü keşfedeceğine, kendisini iyi hissedeceğine, kazancının artacağına, özlemelerin son bulacağına, yokluğun biteceğine, hastalıkların sona ereceğine ve sağlıklı günlerle beraber huzurun da artacağına, kişinin eğitim hayatından başlayarak iş hayatı ve tüm hayatı boyunca çok başarılı olacağına, çalışmalarının çok kazançlı bir hal almasını sağlayacağına, çeşitli mallara sahip olacağına ve çok kısa süre içinde çok büyük başarılar elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında duvara bişey asmak gördüyseniz:

  • Kendinizi meşgul etmeniz olası problemleri engellemenizi sağlayabilir.

Kahve falında duvara saat asmak kurulan hayallerin deyim yerindeyse tek tek suya düşeceğine, sevinçten adeta havalara uçacağına işarettir.

Kahve falında duvara kuran asmak torunlarına dahi yeteceğine, her türlü uğursuzluk ve şanssızlık ile karşılaşıp gergin zamanlar geçirileceğine, maddi konularda kayıplar olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında duvara tablo asmak kazancın daha da artacağına, uzun bir zamandan beri emek verilen bir işte usta olunacağına, kaçırılan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, müjdeli bir haber alarak sevineceğine delalettir.

Kahve falında duvara ayna asmak Allah’ın lütuflarını bulacağına, kişinin davranışlarına ve tutumuna yeniden özen göstererek, üzerindeki kötü imajı sileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında duvara asmak sırtındaki yükten kurtulacağına, gam ve keder çekmeyeceğine işarettir.

Kahve falında duvara dua asmak dünya işlerinden uzaklaşmaya, Allah’a yakın olmaya, dünya nimetlerinin daha fazlasına sahip olacağına ve neşesinin de yerine geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında duvara bir şey asmak zahmet veren bir işin üstesinden kolayca gelineceğine, gönül ilişkisi yaşanan kişi ile aradaki buzların eritileceğine ve sevinçli bir haberle deyim yerindeyse sevinçten havalara uçulacağına, hayırlı adımlar atılması sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına işaret eder.

Kahve falında duvara bişey asmak kendisini bir dedikodu malzemesi olarak bulacağına, işlerin büyük kazanç sağlayacağına, ters giden işlerin düzeleceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir