AnaSayfa / Genel / Kahve falında duvardan indiğini görmek

Kahve falında duvardan indiğini görmek

Kahve falında duvardan indiğini görmek çok büyük ve hayırlı adımlar atacağına, yeni insanlarla tanışıp yeni kararlar vereceğine, kazancını birkaç kat arttıracağına, çeşitli kırgınlıklar olacağına, bir sebeple ruhen güçsüz düşüleceğine, sorunlarla ve tartışmalarla dolu bir döneme girileceğine, zamansız girilen işte huzursuzluk yaşanacağına, elin bollaşacağına, maddi sıkıntıların biteceğine, verilen emeklerin boşa gitmekten son anda kurtulacağına, sıkıntılarının bir bir çözüleceğine ve yaşadığı bir hastalık varsa şifa bulacağına, çok büyük ve başarılı bir kariyer için kendisine daha uygun olduğunu düşündüğü bir işe gireceğine alamet eder.

Kahve falında duvardan indiğini gördüyseniz:

  • Kariyerinizi, işinizi veya genel anlamda toplum içindeki duruşunuzu ilgilendiren konularda hızla ilerlemeye başlıyorsunuz.

Kahve falında duvardan indiğini görmek onunla birlikte uzun soluklu olacak bir aile hayatının ilk adımlarının atılacağına, fal sahibinin de bu durumun bir parçası olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ayet indiğini görmek malının da eksilmeyeceğine, çeşitli kırgınlıklar olacağına, ortak olarak girilen bir işte çok zarar edileceğine işaret eder.

Kahve falında gökten indiğini görmek mallarının da hayırlı olacağına, güzel bir gelecek sahibi olunacağına tabir olunur.

Kahve falında perdeleri indirmek çok ağır ve zor işleri daha kolay ve kısa zaman içinde yapacağına, her zaman bu desteği ve birlik koruyacağına ve kendisine yardım için canla başla çalışan bu insanlar için kendisinin de aynı özveriyi göstereceğine, başarısızlığının bedelini yokluğa düşerek ödeyeceğine tabir edilirken bir diğer yandan da kendisine büyük cezalar getirecek hatalar yapacağına delalet eder.

Kahve falında gökten ayet indiğini görmek yüksek bir makamı olacağına ve toplumda itibar göreceğine, kendisini çok sıkıntılı hissettiği bir anda Allah’ın izni ile karşısına çıkacak güzel bir yol ile bu durumdan kurtulacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine yorulur.

Kahve falında çatıdan indiğini görmek yakın bir zaman içinde ortaya çıkan bereketsizlik ile başa çıkmak zorunda kalacağına, eski hayatını geride bırakıp, düzenli ve daha güvenli bir hayat yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında balkondan indiğini görmek yeni bir işe girileceğine, kazancın büyük bir kısmının Allah yolunda kullanılacağına, gelecek olumsuz bir habere veya işlerin ters gitmesine, borçların artacağına alamet eder.

Kahve falında arabadan indiğini görmek ilk başlarda iyi kazanmasa da, zamanla daha çok para elde edeceğine, derin bir oh çekip güzel günlere kavuşacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir