AnaSayfa / Genel / Kahve falında duvara atlamak

Kahve falında duvara atlamak

Kahve falında duvara atlamak kazancının yakın zamanda artış göstereceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine,  sevdiği kişilerin hayır duasını alacağına, kişinin büyük heveslerle girdiği işlerinin başarısızlıkla sonuçlanacağına, sevdiği kişiler ile daha çok vakit geçireceğine, birçok firmadan iş teklifi geleceğine, tüm risklerine rağmen büyük ve çekişmeli ihalelere gireceğine, hayali kurulan bir şeye el birliği ile ulaşılacağına, yaşayacağınız sıkıntıları kolay atlatacağınıza, çok daha rahatsız edici durumlara düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında duvara atlamak gördüyseniz:

  • Bilgi toplamak ya da kişisel ihtiyaçlarınıza vakit ayırmak size iyi gelebilir ya da başka kişilerin müdahalelerinden uzak durmanızı sağlayabilir.

Kahve falında duvardan atladığını görmek herkesi doğru yola çağıracağına, sevilen kişilerle girilecek bir işte büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına rivayet eder.

Kahve falında duvar atlamak sabredip içine attıklarını yüksek sesle söylemeye karar vereceğine, çok büyük sıkıntılar çekeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında duvarın üstünden atlamak yaşadığı kötü günlerin ve olayların etkisini unutma imkânı yakalayacağına, yapılan bu hamleden ötürü iş ve aile hayatındaki kişilerden ağır eleştiriler geleceğine delalet eder.

Kahve falında taş duvardan atlamak uzun zamandır hasretini çektiği biriyle kavuşacağına, eline geçen parayı neredeyse boş yere harcayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında duvarlardan atlamak umutlarının ve emeklerinin boşa gideceğine, hayatındaki aksiliklerin ve engellerin adeta bir çığ gibi büyüyeceğine ve fal sahibinin daha bir mutsuz ve daha bir üzgün olacağına, hayırlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına ve eğitim konusunda bazı başvurular yapılacağına ve hayati bir konuda karar verileceğine delalettir.

Kahve falında duvardan atlamak deyim yerindeyse ayağının tökezlemeyeceğine ve oturduğu makamın da sarsılmayacağına, deneyimleri ile yeni personellere yön vereceğine, kendisi ile birlikte birçok insan için ekmek kapısı olacak bir işe gireceğine ve mutlu ve huzurlu bir aile yaşantısına sahip olacağına işarettir.

Kahve falında duvar üstünden atlamak kariyerinin yükseleceğine, insanlardan kaçılıp dört duvar arasında kalınacağına işarettir.

Kahve falında yüksek duvardan atlamak yaşamın güzelliklerle dolacağına, mesleği ile ilgili farklı kararlar alıp, uygulayacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir