AnaSayfa / Genel / Kahve falında suyun üstüne çıkmak

Kahve falında suyun üstüne çıkmak

Kahve falında suyun üstüne çıkmak iş hayatında büyük zararlara uğrayacağına, Allah’ın izni ile her zaman başarılı ve bol rızklı olacağına, tövbelerin amacına ulaşacağına, duyguların karşılık bulacağına, hastalıkların biteceğine, sevdiği kişilerle kurduğu ortaklılarda büyük kazançlar elde edeceğine, sağlığının çok iyi bir şekilde olacağına, gereğinden fazla açıldığı için de maddi zorlukların kapıda olacağına, günlerini hastanede geçireceğine, nazara geleceğine, kısmetlerinden olacağına, mesleğinde güzel ve akıllı atılımlar gerçekleştireceğine, sürekli yerinde sayacağına işaret eder.

Kahve falında suyun üstüne çıkmak gördüyseniz:

  • Belli konularla ya da kişilerle ilgili fikirleriniz iyice netleşmeye başlıyor.

Kahve falında su üstüne çıkmak çok zor durumlara düşeceğine, sevdiği bir kişi ile birlikte girdiği bir işte zarar edeceğine, elinde avucunda kalan bir miktar para ile yeni bir işe gireceğine, bu işin kazanç sağlaması sayesinde hayırlı bazı olaylar ile karşılaşacağına, verilen emeklerin sonunda karşılığını vereceğine, sorunların atılan adımlar sayesinde çözüme kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında suyun üstüne çıkmak kazancın ve malın günden güne daha da artacağına, işlerin kısa sürede yoluna gireceğine, çok büyük maddi ve manevi sorunlar yaşayacağına işarettir.

Kahve falında kayanın üstüne çıkmak dargınların barışacağına, hayallerin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına, kişinin kendisini çok mutlu ve huzurlu hissedeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında duvar üstüne çıkmak büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, geleceğine bakacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bina üstüne çıkmak yeni bir iş için başvuru yapılacağına, kısa süre içinde kabul edildi haberi geleceğine, hırsını ve öfkesini yenmeyi becereceğine bu sayede de içinin mutlulukla dolacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dağın üstüne çıkmak kendisini zora sokan ve sıkan şeylerden bu sayede kurtulacağına, yakın bir zaman içinde hiç olmadığı kadar büyük sevinçler yaşayacağına ve gerçekleştireceği projeler ve ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, sorunlarını çok kısa bir zaman içinde ortadan kaldıracağına tabir olunur.

Kahve falında arabanın üstüne çıkmak yakında kaçırılan bir fırsatın tekrar elde edileceğine, olmayı hedeflediği makama da oturacağına inanılır.

Kahve falında taşın üstüne çıkmak büyük başarılara imza atacağına, helal kazanç elde edeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir