AnaSayfa / Genel / Kahve falında sandalye üstüne çıkmak

Kahve falında sandalye üstüne çıkmak

Kahve falında sandalye üstüne çıkmak çok büyük sorunlar ve sıkıntılar ile yüzleşmesi gerekeceğine, eğer yaşanan durum hastalıksa gereken herşeyi yapacağına, projelerin büyük başarılar kazandıracağına, ortaya koyacağı projeler sayesinde atacağı adımların günden güne daha büyük değer kazanacağına, dost ya da akrabalarından birinin başının sıkıştığı bir durumda yardımına koşacağına, imza ve söz yetkisi edineceğine, rakipleri arasında başarıları ile ön plana çıkacağına, maddi konularda hiç olmadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine, sevdiği kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşayacağına, yeni girişimlerde bulunacağına, işinde uzmanlaşmak ve makam sahibi olmak için atılımlara geçeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sandalye üstüne çıkmak gördüyseniz:

  • Küçük bir hırsızlıkla da karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında sandalyenin üstüne çıkmak iş dünyasının önde gelen kişilerinden biri olunacağına, beklentilerine ulaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sandalye üstüne çıkmak istediği bir mevkiye terfi ettirileceğine, bankadaki hesabının büyüyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sandalye üzerine çıkmak bir sebeple ürünü satan kişi ile mahkemelik olunacağına, herkesi doğru yola çağıracağına ve dünya hayatı ile ilgili herşeyden vazgeçeceğine inanılır.

Kahve falında sandalyenin üzerine çıkmak ölmüş büyüğünün cennette olduğuna, kendisine ticaret ve meslek hayatında akıl danışılacak ustalığa ve uzmanlığa erişeceğine tabir olunur.

Kahve falında dolabın üstüne çıkmak etrafınızda size olan düşmanlığını saklamayacak kişiler olacağına, endişe duyulan bazı olaylar ile karşılaşılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çatının üstüne çıkmak onun kendisine dost değil aslında düşman olduğunu fark edeceğine, sarsılacağına, en ufak hatasını bile erkenden fark ederek önlem alacağına alamet eder.

Kahve falında dolap üstüne çıkmak sorumluluklarını önemseyerek ve çok çalışarak hayatını geçireceğine, emeklerinin karşılığını da en güzel şekliyle alacağına, kendisine birden fazla fırsatlar sunulacağına tabir olunur.

Kahve falında kabenin üstüne çıkmak hayallerinin tek tek gerçekleşeceğine, durulacağına ve böylelikle huzurun geleceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir