AnaSayfa / Genel / Kahve falında duvara oturmak

Kahve falında duvara oturmak

Kahve falında duvara oturmak dikkat çekeceğine ve konuşulur olacağına, yeni projeler için kaynak elde edeceğine, el attığı bütün işlerde büyük başarılar kazanacağına, üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, sağduyulu olması ve mantıklı kararlar alması sayesinde her işin altından kolaylıkla kalkabileceğine, eline geçen fırsatları bir türlü doğru ve hayırlı bir şekilde değerlendiremeyeceğine, hayatında görmediği kadar büyük zararlara uğrayacağına, ancak daha sonra kendisini toparlaması sayesinde çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok iyi işler gerçekleştireceğine, maddi açıdan borçların ödeneceğine, kazanılan paranın artacağına, sevdiği kişilerden çok büyük bir destek alacağına işarettir.

Kahve falında duvara oturmak gördüyseniz:

  • Fikirlerinizi karşı tarafa aktarmanız kolaylaşabilir.

Kahve falında yüksek duvarda oturmak yanlış kararlar vereceğine, o kimseyle beraber iş yapmak zorunda kalınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında duvarda oturduğunu görmek sevilen ve değer verilen kişiler ile çok büyük bir ortaklığa girileceğine, bu sayede her geçen gün daha ünlü olunacağına, sırtındaki yükten kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında bahçe duvarında oturmak iş ile ilgili çektiği sıkıntılardan edilen hayır duaları sayesinde kurtulacağına, kendisine hem başarı, hem birincilik hem de kazanç getireceğine alamet eder.

Kahve falında duvarda oturmak işlerinin kötüye gitmeye başlayacağına, aşk hayatının çok güzel bir hal alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında duvar üstünde oturmak iş hayatında yeni bir sayfa açılacağına, hane halkı ile tartışma yaşayacağına delalettir.

Kahve falında duvarın üstüne oturmak eğitim hayatında çok üst kademelere çıkacağına, hain planlar yapan bir kimseyi alt edeceğine işaret eder.

Kahve falında duvar üzerinde oturmak insanlar arasında çok büyük saygı göreceğine, çaresiz durumlara düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında duvara oturmak sorunların, sıkıntıların ve dertlerin başgöstereceğine, zorlukların artacağına, onlar sayesinde hayırlı fırsatlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir