AnaSayfa / Genel / Kahve falında duvarda oturduğunu görmek

Kahve falında duvarda oturduğunu görmek

Kahve falında duvarda oturduğunu görmek anne babaya müjde verileceğine, ticarette rakiplerine karşı zafer kazanacağına, maddi olarak rahatlayacağına ve pek çok imkân elde edeceğine, doğru yoldan çıkıldığı an itibariyle düşmanlarda artış görüleceğine, aile bireylerinin birbirleri ile sürekli tartışma içinde olacağına, maddi açıdan çok kazanç getirecek bir işe girileceğine, sürdürdüğü gayretlerinin kendisine şifa olmayacağına, tersliklere ve aksiliklere sebebiyet vereceğine, özellikle küskünlükler söz konusuysa barış sağlanacağına delalet eder.

Kahve falında duvarda oturduğunu gördüyseniz:

  • Bazı konulara ilgisiz kalmak istemenize rağmen koşullar olayların içinde yer almanızı gerektirebilir.

Kahve falında duvar üzerinde oturmak etrafındaki bazı insanlar tarafından ihanete uğrayacağına, çeşitli çalışmalar gerçekleştirdiği için çok büyük kazançlar elde edeceğine ve etrafındaki insanların yapacakları kötü şeylerden ötürü onlarla arasının açılacağına inanılır.

Kahve falında duvar dibinde oturmak üzüntülerin günden güne artacağına, iş hayatında önünü kesen sorunların üstesinden geleceğine delalettir.

Kahve falında duvarın üstüne oturmak hayallerini gerçekleştireceğine, ele geçen kazancın yetersiz kalacağına, falı kapatan kişinin ihtiyaçlarını yeterli oranda karşılayamayacağına ve zor günler geçireceğine alamet eder.

Kahve falında bahçe duvarında oturmak sevdiği insanları üzecek, onurlarını kıracak konuşmalar yapacağına, gerekse ruhsal olarak içine düştüğü hastalıkları atlatacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında duvarda oturmak önüne çok hayırlı kazanç ve gelir kapılarının açılacağına, sorunlarını çözdükten sonra iş hayatında çok büyük ve çok kazanç getirecek atılımlar yapacağına ya da kazançlı bir iş kuracağına, bu iş sayesinde çok iyi yerlere geleceğine alamet eder.

Kahve falında duvarın üstünde oturmak yüzünü Kâbe’den başka bir tarafa çevirmeyeceğine, amacına ulaşacağına delalettir.

Kahve falında yüksek duvarda oturmak kişinin bugüne değin halledemediği devletle ilgili bir sorunda bu kimseden destek alınacağına, çok büyük ve kaçınılmaz bazı sorunlar ile yüz yüze geleceğine inanılır.

Kahve falında duvara oturmak üzüleceğine ve kayıplar yaşayacağına, kişi ile daha iyi ilişkiler içerisine girileceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir