AnaSayfa / Genel / Kahve falında duvar üzerinde oturmak

Kahve falında duvar üzerinde oturmak

Kahve falında duvar üzerinde oturmak arzularına ve emellerine kavuşacağına, korkularının üzerine gideceğine, kazancının yakın zamanda artış göstereceğine, Allah’ın yaşamayı kendisine istediğinden de fazla layık göreceğine, hastalıklarını yeneceğine, hayırlı olaylar ile karşı karşıya kalacağına ve büyük başarılar elde edeceğine, umutsuz olacağına, yeni işlere girip daha büyük kazançlara sahip olmak için kendi işini kuracağına ve bu sayede istediği herşeye kavuşup hemen ardından hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine tabir olunur.

Kahve falında duvar üzerinde oturmak gördüyseniz:

  • Tatsız da olsa olayların üzerine gitmekte fayda var.

Kahve falında duvarda oturduğunu görmek büyük başarılar kazanmak için çıktığı yolda hiç beklemediği kadar güzel günler ve hayırlı çalışmalar göreceğine, kendisini çok üzdüğü konularda bir türlü ilerleme sağlayamayacağına işaret eder.

Kahve falında bahçe duvarında oturmak işle ilgili planlarının sekteye uğrayacağına ve yakın bir zamanda işsiz kalabileceğine, hayali kurulan bir şeye el birliği ile ulaşılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında duvarın üstünde oturmak kendini çok iyi ve mutlu hissedeceğine, bolluk ve berekete kavuşulacağına yorulur.

Kahve falında duvarın üstüne oturmak yaşanan problemlerin en kısa zaman içinde ortadan kalkacağına, kazancın günden güne artacağına, yaşamın kolaylıklar içinde geçeceğine, kötü ve dar gününde yanında olan bir kişiye haksızlık ederek onu kaybedeceğine delalettir.

Kahve falında yüksek duvarda oturmak çok büyük başarıların yakın zamanda elde edileceğine, kendisine akıl veren aile büyüklerini dinlememesi veya aşırı inatçı yapısı yüzünden kendi bildiğini okuması ile de geleceğine dair yanlış kararlar almasının cezasını çekeceğine, çok pişmanlık duyacağına delalet eder.

Kahve falında duvar üstünde oturmak tüm sıkıntıların, dertlerin ve sorunların biteceğine, işlerin bu yüzden epey aksayacağına inanılır.

Kahve falında duvar üzerinde oturmak bir sebeple hâkim karşısına çıkma gibi durumlar yaşanacağına, hem yaşama olan inancına kavuşacağına delalettir.

Kahve falında duvarda oturmak hiç beklemediği sıkıntılar yaşayacağına, rahat ve sağlıklı bir döneme gireceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir