AnaSayfa / Genel / Kahve falında duvar ustası görmek

Kahve falında duvar ustası görmek

Kahve falında duvar ustası görmek kişinin iş ve özel hayatının ilerleme göstereceğine, hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına, aile hayatında çok iyi ve hayırlı olaylar ile karşılaşılacağına, güçlendikçe güçleneceğine, sorunlarından kısa bir süre içinde kurtulacağına, arkadaşlarından ve dostlarından yana sıkıntı alacağına, atılacak adımlar sayesinde işlerde büyük kazançlar elde edileceğine, herkes tarafından çok konuşulacak biri olunacağına, yeni çalışmalara girişileceğine delalettir.

Kahve falında duvar ustası gördüyseniz:

  • Bazı iş birliklerinizde veya ilişkilerinizde değişiklikler yapılması gerekiyor olabilir.

Kahve falında duvar ustası görmek ayağının tökezleyip, işlerinin aksayacağına, dileklerin yerine geleceğine, tövbelerin kabul olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında eski ustasını görmek işlerin de hafifleyeceğine, bazı kişiler ile iş ortaklığı kuracağına delalet etmektedir.

Kahve falında ustanın elini öpmek mutluluk bulacağına böylece yüreğine de su serpileceğine, atılacak adımların çok etkili bir makam sağlayacağına delalettir.

Kahve falında usta olmak işlerinde sürekli aksilik yaşanacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, kazançlı adımlar atılacağına delalettir.

Kahve falında demirci ustası görmek çeşitli zorluklar yaşatan bir arkadaşın artık kendisinden uzaklaşacağına, uzun bir zaman boyunca uğursuzluklar ve şanssızlıklar ile boğuşacağına işarettir.

Kahve falında eski ustayı görmek kurulmuş bir ortaklığın  bozulması ile parasal olarak dara düşüleceğine, sonu hoş olmayacak bir yolculuğa işaret etmektedir.

Kahve falında evde usta görmek pek çok açıdan moral bulunacak güzel bir döneme girileceğine, neşe ve sevinç içinde olacağına delalet eder.

Kahve falında ustayla kavga etmek zararlı bir kişi ile bağların koparılacağına, refah içinde bir hayat yaşanacağına ve kardeşler arasındaki sorunların çözüleceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir