AnaSayfa / Genel / Kahve falında ustayla kavga etmek

Kahve falında ustayla kavga etmek

Kahve falında ustayla kavga etmek fal sahibinin moralini, gücünü ve itibarını geri kazanacağına, iş ile ilgili çektiği sıkıntılardan edilen hayır duaları sayesinde kurtulacağına, zaman içinde üzüleceği bazı şeyler ile karşılaşacağına ancak kalbinin kırılmasına rağmen yaptığı işten asla vazgeçmeyeceğine, sevdiği ve değer verdiği kişilerden göreceği ihanet yüzünden kahrolacağına, müsriflikten kaçınıp, tutumlu bir yaşam süreceğine, işinin istediği gibi yürümeye başlayacağına, kendisinin de bundan büyük mutluluk duyacağına, içinin rahatlayacağına, yüzünün güleceğine, aile hayatı ile ilgili güzel gelişmelerin yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında ustayla kavga etmek gördüyseniz:

  • İçten olunmaması durumunda çözüme ulaşılması zor görünüyor.

Kahve falında ustayla kavga etmek yaptığı işte büyük bir makama sahip olacağına, de rahatının yerine geleceğine tabir olunur.

Kahve falında eski ustayı görmek sağlıkla ya da işle ilgili problemlerin ortadan kalkacağına, kişinin hayatında her işinin yolunda gideceğine ve engellerden uzak kalacağına tabir olunur.

Kahve falında eski ustasını görmek Allah’ın yaşamayı kendisine istediğinden de fazla layık göreceğine, kiracı olmaktan kurtulacağına, bunun kendisine ilaç gibi geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında duvar ustası görmek bazı kişiler ile iş ortaklığı kuracağına, amaçlarına ve hedeflerin ulaşmayı başaracağına işaret eder.

Kahve falında ustanın elini öpmek ihtiyaçlarını giderebileceğine, kısa zaman içinde büyük kazançlar elde edilmesine vesile olacak bazı işlere girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında demirci ustası görmek artık hayatının bir düzene gireceğine, işlerinin toparlanacağına, uzun zamandan beri yaşanan üzücü olayların mutlu sona bağlanacağına delalettir.

Kahve falında evde usta görmek aşk ve para işle ilgili olarak istenen bütün dileklerin gerçek olacağına, iş dünyasının önde gelen kişilerinden olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ustamı görmek işlerinde çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine, bazı büyük projelere girerek kendisine uygun kimseler ile ortaklık kuracağına, ticaretin büyüyeceğine, fal sahibinin geçim derdinin biteceğine, borçlarının da kapanacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir