AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski ustayı görmek

Kahve falında eski ustayı görmek

Kahve falında eski ustayı görmek fal sahibinin eğlenceli günler geçireceğine, hayatında müjdeli ve sürpriz gelişmeler meydana geleceğine, her zaman fal sahibinin daha büyük bir avantaj sahibi olayacağına, o kimse tarafından kalbinin kırılacağına, hedeflerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine, ticaret hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına, bunlar sayesinde hayata karşı güçlü olacağına, hayatına şans ve uğur getirecek işler yapacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının kalmayacağına yorulur.

Kahve falında eski ustayı gördüyseniz:

  • Özel bazı ilişkilerinizde meydana gelen değişiklikler yaşadığınız yerde olumlu etki yaratabilir yaşam kalitenizi yükseltebilir.

Kahve falında eski ustasını görmek İslam inancına paralel bir hayat sürdürüleceğine, yapılan çalışmaların ve girilen işlerin hayırsız kişiler yüzünden durma noktasına geleceğine, maddi ve manevi açıdan çok büyük zararlara uğranacağına rivayet eder.

Kahve falında eski ustayı görmek kolay ve güzel bir hayatı olacağına, eğer erkekseniz eşinizden boşanacağınıza tabir olunur.

Kahve falında usta görmek çıkılacak bir yolculukta eşle veya arkadaşla tartışma yaşanacağı için yarı yoldan geri dönüleceğine, bunun için sabırsızlanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ustayla kavga etmek eve huzur dolacağına, yardıma ihtiyaç duyacağına, olanaksızlıklarla mücadele eder hale geleceğine delalettir.

Kahve falında ustanın elini öpmek eş, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına ve iş için oluşturduğu projeler ile büyük çok kazanç elde edeceğine, kötü şeyler ile karşılaşsa bile daha sonra seyahat sırasında çeşitli kararlar vermiş olarak geri döneceğine delalettir.

Kahve falında usta olmak güzel günler görüleceğine, rahata kavuşacağına, eğlenceli günler yaşayacağına, gönlüne göre yaşamanın yollarını bulacağına, imkânları kendisine dilediği şekilde hareket etme ve adım atma fırsatı vereceğine inanılır.

Kahve falında duvar ustası görmek işlerini düzeltmek için çok büyük adımlar atacağına, ağız tadına ve sağlığına kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ustamı görmek sıkıntılı ve içinden çıkılması zor durumlara düşüleceğine, güzel günler için yaşayacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir