AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski ustasını görmek

Kahve falında eski ustasını görmek

Kahve falında eski ustasını görmek etrafındaki insanlar sayesinde içinde bulunduğu sorunlardan çok hızlı ve başarılı bir şekilde kurtulacağına, sorunlarını çözüme kavuşturacağına, üzüntülerinden kurtulacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların, kavgaların ve huzursuzlukların son bulacağına, mutluluğun aileye geri döneceğine, daima önüne bakacağına, uzlaşmaz bir tavır içinde olunması yüzünden fırsatların kişiden uzaklaşacağına, parasal krizler yaşanacağına, arzularını, beklentilerini ve amaçlarını yerine getireceğine, doğru yatırımlar yapacağına, büyük tartışmalar yaşayacağına ve adını temizlemek için çok çaba göstereceğine, işlerinin yoluna girmesi ve aile saadetinin yerinde olması sayesinde huzur bulacağına işarettir.

Kahve falında eski ustasını gördüyseniz:

  • Bazı konuları tek tek ele almalısınız.

Kahve falında eski ustasını görmek kendisini yoran ve üzen durumlardan yakın bir zaman içinde kurtulup hayırlı kazançlar elde edeceğine, gerek malından gerekse parasından vermekten bir an olsun tereddüt etmeyeceğine bu sayede sadece bir insana yardım etmekle kalmayacağına işaret eder.

Kahve falında eski ustayı görmek yaşamının daha güzel hale geleceğine, özel duygular besleyeceği kişiden de duygularına karşılık alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında usta olmak endişelerin son bulacağına, ağızdan çıkan sözler yüzünden yakın akrabalarla dargınlık yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında ustamı görmek hastalıklara şifa bulunacağına, bir sebeple aile huzurunun bozulacağına, eşler arasında ister istemez bazı büyük tartışmalar yaşanacağına, büyük umutlarla ve beklentilerle girilen bir işin sabun köpüğü gibi bir anda söneceğine işaret eder.

Kahve falında usta görmek umutlanacağına, kendisi için çok hayırlı bir işe girdiği bir dönemde büyük zarar edeceğine ve yakın zaman içinde bazı tartışmalar yaşanacağına yorulur.

Kahve falında ustayla kavga etmek bunun da başarılarının kalıcı olmasına vesile olacağına, konfor ve lüks içinde yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında duvar ustası görmek onları memnun eden davranışlar sergileyeceğine, yeni fikirler ve düşünceler ile gireceği yeni bir işte şimdiye kadar görülmemiş bir başarı elde edeceğine yorulur.

Kahve falında ustanın elini öpmek sıkıntının, derdin sona ereceğine, bir sebeple uzunca bir süre insan içine çıkamayacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir