AnaSayfa / Genel / Kahve falında usta olmak

Kahve falında usta olmak

Kahve falında usta olmak hakkı olanlara kavuşacağına, yeni işler yapma imkanı elde edeceğine, başkaları hakkında gıybet yapmak suretiyle günaha düşeceğine, daha sonra bu durumdan dolayı kendisini suçlayacağına, atacağı bazı adımlar ile sorunlarından kurtulacağına ve tüm zararlarını telafi edeceğine, yaşanan bir tatsızlığın yakın bir arkadaşın araya girmesi sayesinde çözüm bulacağına, aile ve özel hayatının sorunsuz geçeceğine, isteklerinin ve heveslerinin gerçekleşeceğine, heyecanlarının ve sevincinin de hiçbir zaman yarım kalmayacağına, geçim sıkıntısının, yokluğun ve hastalığın baş göstereceğine, endişelerin biteceğine, karanlık geçen günlere güneş doğacağına, doğru olanı seçeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında usta olmak gördüyseniz:

  • Organizasyonlarda detaycı olmak olası yanlışların önüne geçebilir.

Kahve falında demirci ustası görmek hem de çok üzüleceğine, bir sebeple çok büyük bir yıkıma uğrayacağına, büyük bir boşluğa düşeceğine yorulur.

Kahve falında eski ustayı görmek gideceği bir yolculuktan ya da yapacağı bir işten sonra yalnız kalmak için bir yere gideceğine ve üzüntülerinden kurtulmak için etrafındaki kişilerden destek alacağına, kişinin istikbaliyle ilgili bir konuda büyük bir adım atılacağına, geçmişte yapılmış olan hataların telafi edileceğine yorulur.

Kahve falında ustanın elini öpmek iş ile ilgili biraz tökezlemeden sonra çok büyük başarılar kazandıracak çalışmalar gerçekleştirileceğine, yapılan hatanın yakın bir kişi sayesinde telafi edileceğine delalet eder.

Kahve falında duvar ustası görmek istediği başarıyı göstereceğine, gelir kaynaklarının kuruyacağına işarettir.

Kahve falında ustayla kavga etmek inanç konusundaki eksiklikleri çevresindeki bilgili ve ilim sahibi kimselerden öğrenerek daha da iyi bir insan olmak isteyeceğine, insanlar tarafından daha çok sevileceğine, kendisi hakkında olumsuz fikirleri olan insanların fikirlerini baştan sona değiştireceğine ve çok büyük bir rahatlama yaşayacağına yorulur.

Kahve falında usta görmek çok büyük ve değerli işlere imza atacağına, para sıkıntısına düşmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında evde usta görmek üzüntülerini çok kısa zaman içinde mutluluğa dönüşeceğine, kişinin hacetlerinin gerçekleşmesine delalet eder.

Kahve falında ustamı görmek çok büyük bir baskı altına gireceğine ve sonunda tüm toplum ile bağlarını kopartıp kendisini ruhsal bir hastalığın kucağına, anne ve babadan alınan dualar sayesinde hayatın her geçen gün daha iyi bir hal alacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir