AnaSayfa / Genel / Kahve falında evde usta görmek

Kahve falında evde usta görmek

Kahve falında evde usta görmek işlerin çok kolay şekilde yürüyeceğine, hayatının kolaylaşacağına, rahatının da yerine geleceğine, fal sahibine musallat olan musibetlerin bir birini takip edeceğine, işyerine ve haneye bolluk ve bereket geleceğine, ani ve beklenmedik güzellikler olacağına, kişinin düzeninin oturacağına ve işlerinin bundan sonra kendisinin istediği yönde ilerleyeceğine, kendini çok daha işe yarar hissetmek için uğraşacağına, hayal kırıklığına düşeceğine, üzüleceğine, zor durumda kalacağına, eskiden beri aklınızda olan ve yapmak istediğiniz şeyler için daha fazla emek vermeye başlayacağınıza işaret eder.

Kahve falında evde usta gördüyseniz:

  • Pozitif ruh halinizin bedensel olarak iyi hissetmenizde etkili olduğu kesin.

Kahve falında evde usta görmek başka bir şehre taşınıp yeni bir iş bulacağına, kimseye el açmak zorunda kalmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında eski ustasını görmek iş hayatında engel olmaya çalışan rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, sıkıntıların ve stresin son bulacağına, yıkılmak üzere olan yuvanın toparlanacağına ve çalışma hayatında meydana gelen sorunların düzeltileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında demirci ustası görmek haneye bolluk ve berekete dolacağına, haksızlık yapan kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve sıkıntıların sona ereceğine, işlerin günden güne daha kötü bir duruma düşeceğine delalet eder.

Kahve falında ustanın elini öpmek kaynak bulunduğunda çok başarılı bir çalışma ortaya konulacağına, kafa olarak daha rahat edileceğine delalet eder.

Kahve falında ustamı görmek sahip olduğu mal varlığını başkalarına kaptıracağına, hakkını koruyamadığı gibi, ailesinde de sözünü dinletemeyen biri haline geleceğine, maddi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine, bu sıkıntıların ve sorunların çözümü için bir kişiden yüklü miktarda borç para alınacağına tabir olunur.

Kahve falında usta olmak bir sebeple sorunlarla direkt muhatap olmak zorunda kalınacağına, bundan da son derece mutlu olacağına, mutluluk ve huzur elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ustayla kavga etmek yardımcı tuttuğu bir işte çok rahat edeceğine, ancak daha sonra yardımcısından ihanet göreceğine, uzun soluklu bir çalışmanın yarıda kesileceğine ya da askıya alınmak zorunda kalınacağına, hiçbir güçlükle karşılaşmadan yolunda ilerleyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında usta görmek kişinin kısa süreli bir mali kriz yaşayacağına, herkes için etiketlerin fiyatının aşağı düşeceğine ve halkın geçim sıkıntısının azalacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir