AnaSayfa / Genel / Kahve falında ustanın elini öpmek

Kahve falında ustanın elini öpmek

Kahve falında ustanın elini öpmek daha önce gördüğü ve uzun zamandan beri içinde sakladığı şeyleri ortaya dökeceğine, maddi anlamda yarışılmayacak ve tabiri caizse boy ölçülemeyecek güce kavuşacağına, herkesin göremeyeceği şeyleri görüp algılayacağına ve bununla da kalmayarak mesleğinde profesyonelleşeceğine, bir sebeple hayati tehlikeler atlatacağına, çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, ruhunun iyileşmesi sayesinde bedeninin de şifa bulacağına, atacağı adımlar sayesinde çok başarılı olacağına, ezilmeden, fakirlik çekmeden yani rahat bir hayat geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ustanın elini öpmek gördüyseniz:

  • Finansal, gayrimenkullerle ilgili ya da ailevi konularda sempatikliğinizi ön plana çıkartmalısınız.Bu durum olayların sizin istediğiniz şekilde ilerlemesini sağlayabilir.

Kahve falında ustanın elini öpmek yüzünün güleceğine, kaderinin güzel ve hayırlı olacağına, fal sahibini savunanların ise çok sevineceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ustayla kavga etmek geçim sıkıntısından kurtulacağına, böylelikle yüzünün güleceğine, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında ustamı görmek kısa süre içinde hiç tahmin edemeyeceği kadar büyük bir mevkiye terfi edileceğine, hatalarını telafi etme yoluna gideceğine delalettir.

Kahve falında eski ustayı görmek yenilgiye uğrayacağına bu nedenle de düşünceli ve üzgün gezeceğine, şansının döneceğine ve kısmetlerinin de açılacağına işarettir.

Kahve falında demirci ustası görmek ısrarcı şekilde yoluna devam eden fal sahibinin sonunda emeline ulaşacağına, elinde kalan bazı şeylerden ötürü sorunlu bir durum yaşayacağına, işyerinde kendisini çekemeyen kişilere bir konuda galip geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında evde usta görmek karşısına çıkan tüm sorunları alt edeceğine, aralarındaki iletişimin bozulacağına, anlaşmazlıkların baş göstereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında duvar ustası görmek hafifleyeceğine, çevresinin hayırlı ve iyi kişilerle dolacağına, çok sıkıntılı ve zor durumlara düşeceğine delalettir.

Kahve falında eski ustasını görmek söz dinlemeyen bir akraba tarafından sorunlu bir işin ortasına çekileceğine, maddi durumunuzun düzeleceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir