AnaSayfa / Genel / Kahve falında yer kazımak

Kahve falında yer kazımak

Kahve falında yer kazımak zaferi ve başarıyı göğüsleyeceğine, dileklerinin yerine geleceğine ve tövbelerinin de amacına ulaşacağına, umutlarının kendisine hayır getireceğine, elinde bulunan mal ve mülkün kısa sürede yapacağı işler sayesinde daha da artacağına, imkânsızlıklarının biteceğine, rahat ve sağlıklı bir hayat yaşayacağına, emeklerinin karşılığını bulacağına, ticaretinin gelişeceğine, çevre, iş ve mekan değiştireceğine delalettir.

Kahve falında yer kazımak gördüyseniz:

  • Ağırbaşlı olmaya verdiğiniz önem başarınızın derecesini belirleyebilir.

Kahve falında yer kazımak atılan adımların çok iyi bir gelecek sağlayacağına, aile bireyleri ile büyük tartışmalar yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bir yeri kazımak bir yandan düğün, bir yandan cenaze olacağına, pişmanlık duyulacak şeyler yapılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında saçlarını kazımak geçiminin daha kolay hale geleceğine, çektiği sıkıntıların son bulacağına, yaşanan bir rahatsızlıktan ötürü zor zamanlar geçirileceğine, maddi ve manevi yönden kötü bir döneme girip işlerin zarara uğrayacağına işaret eder.

Kahve falında evin duvarlarını kazımak hanesinin ve işyerinin bereketinin ve bolluğunun kaçacağına, yardım ettiği bir kişi tarafından çok büyük bir zarara düşürüleceğine, içine düştüğü karamsarlıktan kurtularak, geleceğe daha umut dolu bakacağına alamet etmektedir.

Kahve falında boya kazımak iş hayatında çok zor zamanlar geçireceğine, karşısına çıkan kötü niyetli kimselerin tuzaklarına düşmeyeceği gibi, her zaman ilkelerinden ve doğru bildiklerinden şaşmadan yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında kar kazımak sevinçli ve huzur dolu bir döneme girileceğine, ailesine daha çok zaman ayıracağı gibi, işlerini evlatlarına veya çok güvendiği insanlara emanet ederek dinlenmek isteyeceğine delalettir.

Kahve falında saçını kazımak çok büyük kazançlar elde edip iyi yerlere geleceğine ve başarılı bir kişi olacağına, hayatına daha iyi çeki düzen vereceğine, aynı hatayı ikinci kez tekrarlamayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kafayı kazımak elinde bulunan ve kendisini çok daha zor durumlarda idare etmesi için sakladığı bir miktar parayı yeni işi için harcayacağına, kazancın arttırılması için ikinci bir işe girileceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir