AnaSayfa / Genel / Kahve falında badana yapmak

Kahve falında badana yapmak

Kahve falında badana yapmak huzurunun bozulmasıyla beraber yaşamının güvenilirliğinin de azalması ile ilgili bir durum yaşayacağına, yeni işlere girmek için büyük bir sermaye oluşturulacağına, çok büyük üzüntü duyacağına, sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine, okul gibi hayratlar yaptırılacağına, büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, dönülmez yollara gireceğine, hayatının iyileşeceğine, büyük bir ihanete uğranacağına inanılır.

Kahve falında badana yapmak gördüyseniz:

  • Şaşırtıcı teklifle veya öneriler söz konusu olabilir.

Kahve falında eve badana yapmak üzüldüğü ve çok yıprandığı bir durumda kendisine uzanan bir el ile rahata ereceğine, esenlik bulacağına, rahata ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kirecle badana yapmak yaşama sevincini ve güzel günlere olan inancını yitireceğine, kötü ve sorunlu bir dönemden geçeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında odayı badana yapmak kişinin yaptığı ticaretin artık beğenilmez olacağına bu nedenle işlerinin duracağına, hazırdan yemek zorunda kalacağına ve elindekini de son kuruşuna kadar tüketeceğine, işlerinin kötüye gideceğine yorulur.

Kahve falında yeşil badana yapmak bekarsa evleneceğine, sorun yaşadığı kişilerle arasını düzeltmesi için önayak olunacağına, moral ve motivasyon konusunda uzun zamandan beri yaşanan sıkıntının sona erdirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz badana yapmak bunun itibarının sarsılmasına neden olacağına, el üstünde tutulan birisiyken kıymetin yitirileceğine işarettir.

Kahve falında boya badana yapmak emeklerinin yarıda kalacağına, çok büyük atılımlar yapacağına, yaptığı her işle daha fazla tanınacağına ve çok daha iyi bir konuma geleceğine delalettir.

Kahve falında komşunun evini badana yapmak dertleri biteceğine, girdiği işte çok üst mevkilere terfi edileceğine, aile hayatının gün geçtikçe daha güzel bir hal alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mavi renk badana yapmak rızkının sürekli olarak genişleyeceğine, yaptıklarının tüm sorumluluğunu üzerine alarak hareket edeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir