AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil badana yapmak

Kahve falında yeşil badana yapmak

Kahve falında yeşil badana yapmak işlerinin yolundan çıkacağına, manevi olarak huzursuzluk yaşayacağına, attığı adımların boşa gideceğine, sevdiği kişiler ile gireceği ve büyük kazançlar elde edeceği bir iş sayesinde kariyer planını çok iyi bir yere götüreceğine, aldığı bazı önlemler sayesinde büyük başarılar kazanacağına, rakiplerin sevineceği bir haberle üzüntü duyulacağına, rahata ereceğine, mutlu olacağına, iş hayatında yaşanan krizlerin çok büyük belirsizliğe sebep olacağına, aile bireyleri arasında tartışmaların boy göstereceğine, hayırlı ve uğurlu işlere girişileceğine, mutsuz günlerin kısa zaman içinde biteceğine ve sevinçli haberlerin ve büyük başarıların yakında daha da artacağına, çalışmaların günden güne daha da büyük kısmetlerin kapılarını açacağına, iş hayatı ve aile hayatı ile ilgili çok büyük bir azim göstererek çok büyük kazançlar elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında yeşil badana yapmak gördüyseniz:

  • En iyi yaptığınız şeyi yapmaya devam edin.

Kahve falında yeşil renk badana yapmak sevinçli ve güzel günler göreceğine, bereketinin artacağına inanılır.

Kahve falında evi yeşil badana yapmak bir sebeple sıkıntıya düşen fal sahibinin sevdiği kişilerin aralarında konuşarak verecekleri bir destek sayesinde işlerini yoluna sokacağına, kişinin huzurunu kaçıracak pek çok olayın gerçekleşeceğine ve hayatın kontrolden çıkacağına inanılır.

Kahve falında yeşil badana yapmak hayalini kurduğu ve kavuşmak için epey ter döktüğü bir işi kurmak için kazanç elde edeceğine, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yeşil renkte badana yapmak rahat bir hayatın kapılarının açılacağına, zararlı bir alışkanlıktan uzaklaşılacağına, hayal kırıklığı yaratan bir durumun sona ereceğine, saygınlık kazanacağına, çevresinin genişleyeceğine tabir olunur.

Kahve falında yeşil badanalı ev görmek fal sahibinin içine kapanacağına, eğitimlerinin iyi olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşil badana görmek zorlukların ve musibetlerin sürekli artacağına, çok büyük üzüntüler yaşadıktan sonra kendisini toplamak için çaba göstereceğine ve başarılı olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında evi kireçle badana yapmak büyük kazançlar elde edeceğine, kendisini üzen ve kıran kişiler ile yollarını en kısa zaman içinde ayıracağına, çok büyük kazançlar elde ederek büyük bir zenginliğe kavuşacağına ve çok hayıtlı bir kısmet ile evleneceğine işarettir.

Kahve falında duvarı badana yapmak hakkında çıkartılan bir dedikodu yüzünden yaşadığı muhitte tatsız olaylar yaşayacağına, çok zor dönemlerin geçirileceğine, diğer taraftan iş hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşanacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir