AnaSayfa / Genel / Kahve falında bacak arasından geçmek

Kahve falında bacak arasından geçmek

Kahve falında bacak arasından geçmek bir süre iş bulmakta zorlanacağına ve bu nedenle çalışırken biriktirdiği parayı da harcayarak bitireceğine, umutsuzluğa ve karamsarlığa düşeceğine, kötü halden iyi hale geçeceğine, eline geçen imkânları gerektiği gibi kullanamayacağına, çok daha iyi ve daha başarılı bir döneme gireceğine ve eline geçen fırsatları değerlendiren kişinin, yakın bir zaman içinde çok istediği terfiye kavuşacağına, kişinin hayatında her işinin yolunda gideceğine ve engellerden uzak kalacağına, fal sahibinin ettiği duaların ve tuttuğu dileklerin karşılık bularak hayallerinin de gerçekleşeceğine, sıkıntıların, tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine ve haneye eskisi gibi bolluk ve bereket yağacağına inanılır.

Kahve falında bacak arasından geçmek gördüyseniz:

  • Tartışmalardan kaçınmak zor olabilir.

Kahve falında bacak arasından geçmek atılan adımlar sayesinde işlerin büyük kazançlar sağlayacağına, kişinin maddi zararını karşılamayı başaracağına, kafasına koyduğu işlerin istediği gibi ilerleyeceğine işarettir.

Kahve falında arabaların arasından geçmek huzursuz bir ortamdan çıkılacağına, maddi durumunun ve imkânlarının çok daha iyi olacağına işaret eder.

Kahve falında yılanların arasından geçmek gerek maddi gerek manevi bütün zararlarını karşılayacağına ve birlikte mutlu ve huzurlu bir hayat sürmek için ne gerekiyorsa yerine getireceğine, iş hayatında yüksek kademelere çıkacağına, çok daha iyi bir konuma geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında duvarların arasından geçmek her türlü yakarışının karşılık bulacağına, kişinin tüm endişelerinin, korkularının ve kuruntularının biteceğine, aile sahibi olup, yuva kuracağına inanılır.

Kahve falında köpeklerin arasından geçmek tevekküle ve kişinin her durumda bir hayır arayacağına, en büyük hayalinin gerçekleşeceğine ve hayata yeni bir başlangıç yapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında iki dağ arasından geçmek Allah’ın kendisine nasip ettikleri sayesinde ne kadar ayrıcalıklı olduğunun farkına varacağına, eline geçen imkânları çok daha iyi bir şekilde kullanarak başka insanlara örnek olacağına rivayet eder.

Kahve falında demir parmaklık arasından geçmek kısmetinin ve şansının hayatı boyunca devam edeceğine, bir sebeple çok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine, yaşanan kötü olayların unutulması için uzun bir süreliğine inzivaya çekileceğine,  diğer taraftan bu kişiler ile farklı mecralarda büyük bir tartışmanın yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında duvar arasından geçmek kişinin başına gelecek uğursuz bir olaya ya da kötü bir musibete, hiçbir sorun yaşamayacağına, sorunlarının azalacağına, yatırılmış olan tüm parasının kar edeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir