AnaSayfa / Genel / Kahve falında iki dağ arasından geçmek

Kahve falında iki dağ arasından geçmek

Kahve falında iki dağ arasından geçmek onlarla profesyonel olacağı işlere atılacağına, sağlık sorunlarının kısa süre içinde tedavi edileceğine, anlaşmazlıkların ortadan kalkacağına, kendisine rakip olan kişiler tarafından zarara uğratılmaya çalışılacağına, başarılı adımlar atacağına, sevdiği kişilerin hayallerini gerçeğe çevireceğine, sevilen kişilerle aradaki buzların eriyeceğine, zor zamanların biteceğine, fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına, yolculuk yaparak bir hayra ermeye, mutlu ve huzurlu bir birlikteliğe adım atılacağına, hem ruhsal hem parasal olarak çok iyi olunacağına, kapanan kapıların açılacağına, aydınlık bir geleceğe adım atılacağına, birçok soruna çözüm olacak bir karar verileceğine, ruhunun ve bedeninin iyileşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında iki dağ arasından geçmek gördüyseniz:

  • Çevrenizdekilere zor gelen problemler size göre cazip gelebilir.

Kahve falında iki dağ arasından geçmek sorunların epey büyük sorumluluklar getireceğine, işlerinin her geçen gün yoluna gireceğine ve yollarına hayırlı kısmetlerin çıkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında duvar arasından geçmek sorunlarındanq yavaş yavaş kurtulacağına ve epey bir zamandan beri rahatsızlık duyduğu konuları düzeltmek için çaba göstereceğine, kendine olan inancının ve güvenin karşılığını da olumlu şekilde almayı başaracağına delalet etmektedir.

Kahve falında bacak arasından geçmek dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine, gelişmelerin fal sahibini hiç memnun etmeyeceğine ve ilerleyen günlerde başının epey sıkışacağına tabir olunur.

Kahve falında demir parmaklık arasından geçmek hanedeki ve işyerindeki bereketin azalacağına, şimdiye kadar yaşadığı sıkıntılarının sona ereceğine inanılır.

Kahve falında köpeklerin arasından geçmek hayal edilen işe sahip olmak için çok çalışılacağına, işlerinin problemsiz şekilde ilerleyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında iki duvar arasından geçmek sorunlarının, sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine, yüzünün güleceğine, kazançtan yana kısmetinin çoğalacağına, beklentilerin boşa çıkmayacağına, para ve burs konusunda dede ya da amcadan yani baba tarafından bir akrabadan destek alınacağına ve murada erileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kalabalığın arasından geçmek üzerinde epey bir zamandan beri çalışılan bir işle ilgili olarak önemli bir adım atılacağına, kişinin vereceği karar ya da seçeceği yolun doğru olması için kılı kırk yaracağına işaret eder.

Kahve falında yılanların arasından geçmek eğer herhangi bir şekilde içinde bulunduğu durumdan kurtulamazsa maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, üzerine düşen bazı çalışmaları yakın zamanda gerçekleştireceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir