AnaSayfa / Genel / Kahve falında arabaların arasından geçmek

Kahve falında arabaların arasından geçmek

Kahve falında arabaların arasından geçmek neşenin ve mutluluğun geleceğine, sevdiği kişiler ile gireceği ve büyük kazançlar elde edeceği bir iş sayesinde kariyer planını çok iyi bir yere götüreceğine, yeni arkadaşlıklar kurulmasına ve bekar kişiler için zengin ve sorumluluk sahibi kimselerle tanışılacağına, rakiplerin alt edileceğine, huzurun, keyfin ve geçimin kalmayacağına, melanetli olayların arka arkaya geleceğine, hayırlı ve bol kazançlı bir yoldan gidileceğine, gidilen yolda karşılaşılan engellere rağmen birçok kişi ile çeşitli bağlar ve ortaklıklar kurularak başarı kazanılacağına, elde avuçta olan malın mülkün bir sağlık sorunu için harcanacağına, maddi açıdan büyük zarar getirebilecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına, telafisi olmayacak bir hata yapılabileceğine, sorunlarını çözdükten sonra bu sorunların ardından sadece uğranılan zararların kalacağına ve etrafındaki insanlara karşı sinir savaşı vereceğine işarettir.

Kahve falında arabaların arasından geçmek gördüyseniz:

  • Her şey yolundaysa, hızla ilerlemeye devam edin.

Kahve falında arabaların arasından geçmek kişinin geçimini sağladığı işlere giden yolların kapanacağına, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına ve daha rahat ve daha mutlu olacağı bir döneme gireceğine delalet eder.

Kahve falında iki dağ arasından geçmek borçları nedeni ile hapislik durumlar yaşayacağına, elindeki avucundaki her şeyi kaybedeceğine, yetenekleri sayesinde girdiği işlerde sevdiği kişileri çok mutlu edeceği olaylara gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kalabalığın arasından geçmek özellikle şehir dışında eğitimlere gideceğine, masumluğunu ispat edeceğine delalet eder.

Kahve falında köpeklerin arasından geçmek kötü ve zor günler yaşanacağına, sevdiği ve değer verdiği bir işte üst sıralara çıkarak çok dikkat çekici işlere imza atacağına yorulur.

Kahve falında iki duvar arasından geçmek yakın zamanda istenmeyen bazı tartışmaların yaşayacağına, kendisini korumak için üstün çaba gösterse de yine de düşmanlarının saldırılarından yara alacağına işarettir.

Kahve falında duvar arasından geçmek başarılı ve hayırlı atılımlar yapacağına, parasal sıkıntılarının çok büyük olacağına ve eğer önlem almazsa çok daha kötü durumlara düşeceğine işaret eder.

Kahve falında demir parmaklık arasından geçmek moralinin yükselmesini sağlayacak değişimlerin meydana geleceğine, kazancını, rızkını, mallarını ve makamını garantileyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yılanların arasından geçmek elden arka arkaya paralar çıkacağına, rahatsızlık yüzünden bir süre işlerden uzak durulacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir