AnaSayfa / Genel / Kahve falında kalabalığın arasından geçmek

Kahve falında kalabalığın arasından geçmek

Kahve falında kalabalığın arasından geçmek sağlığına, neşesine, ağız tadına kavuşacağına, afiyette olacağına, borçlarını ödeme imkânı elde edeceğine, çok güzel ve hayırlı bir eşe ve evlatlara sahip olacağına, işine olan bağlılığının zarar göreceğine, o kimse tarafından kalbinin kırılacağına, karşısına çıkacak olan sorunlardan ve sıkıntılardan ötürü sarsılacağına, bir türlü kendine gelemeyeceğine, zor bir işin bir türlü sona erdirilemeyeceğine, iş konusunda bir türlü iyi bir noktaya gelinemeyeceğine ve hayallere ulaşmak için gereken motivasyonun sağlanamayacağına, eğitim hayatında çok üst kademelere çıkacağına, büyük elem yaşatacak bir haberle karşılaşılacağına inanılır.

Kahve falında kalabalığın arasından geçmek gördüyseniz:

  • Alışılmadık uygulamalarla ilgilenmeniz veya rutininizi değiştirmeniz yapmaktan hoşlanacağınız şeyleri keşfetmenizi sağlayabilir.

Kahve falında kalabalığın arasından geçmek üzücü olayların çok kısa zamanda unutulup yerini güzellikler ile geçen günlere bırakacağına, ailesini veya sevdiği kimseleri de bu düşüncesiz davranışı nedeni ile çok zor bir durumda bırakacağına delalettir.

Kahve falında kalabalık arasında yürümek zor zamanların geride kalacağına, uzun süredir ayrı olunan biri ile biraraya gelineceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde Allah’ın izni ile kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kalabalık arasında kalmak gelirinin artacağı, konforunun ve lüksünün yerinde olacağı, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine ve malının da aynı oranda artacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemden geçeceğine delalet eder.

Kahve falında köpeklerin arasından geçmek bundan sonra her türlü adımı kendi bildiği gibi atacağına, çalıştığı yerde yöneticiliğe yükseleceğine delalet eder.

Kahve falında duvar arasından geçmek büyük üzüntü verecek olayların yaşanacağına, maddi ve manevi olarak rahat edeceğine, keyifli, eğlenceli ve heyecanlı günler yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında demir parmaklık arasından geçmek ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, bundan dolayı kendini çok şanslı addedeceğine, umutlanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında arabaların arasından geçmek hayırlı kazançlar ve büyük başarılar kazanacağına, attığı her adım ile adından daha çok söz ettireceğine delalettir.

Kahve falında yılanların arasından geçmek askıda kalan bir projenin tekrar hayata geçirileceğine ve zamansızlıktan ötürü bir türlü çıkılamamış olan bir seyahate ya da yolculuğa çıkılacağına, kendisini takdir edenlerin de, çekemeyenlerin de çoğalacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir