AnaSayfa / Genel / Kahve falında mor duvak görmek

Kahve falında mor duvak görmek

Kahve falında mor duvak görmek huzurlu ve sıcak bir yuvaya kavuşacağına, iyi niyetlerinin karşılığını göremeyeceğine, böylece parasal olarak iyi bir duruma gelineceğine, gidilen yolda engellerle karşılaşılacağına, kendisini çekemeyen insanların çok kötü durumlara düşeceğine, hata yaptığı insanlardan af dileyeceğine ve helallik alacağına, ailesi ve arkadaşları ile çok huzurlu, mutlu ilişkiler kuracağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mor duvak gördüyseniz:

  • Duygularınız sizi kazananı olmayan tartışmalara itebilir.

Kahve falında mor duvak görmek sağlık sorunlarını kısa zamanda aşacağına, yaşamı boyunca aksilikler yaşamayacağına delalet eder.

Kahve falında gelinlik ve duvak görmek sıkıntılı bir dönemi atlattığı için çok mutlu olacağına, sakinliği ve zekâsı ile hayatındaki dezavantajları dahi avantaja dönüştürmeyi başaracağına işaret etmektedir.

Kahve falında kırmızı duvaklı gelin görmek sıkıntılarını ve sorunlarını kısa süre içinde atlatacağına, rahatının, keyfinin ve konforunun yerinde olacak bir hayat süreceğine delalet eder.

Kahve falında gelinlik duvağı görmek yolunu gözlediği kişilere kavuşacağına, bir arkadaşa maddi açıdan destek olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sarı duvak görmek ticaret ehli kişi olacağına, insanlara iş öğreteceğine, rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında uzun duvak takmak dertlerinin ve hastalıklarının şifasını bulacağına, kendisini çok zor durumlarda bulacağına tabir olunur.

Kahve falında duvak dikmek yapılan işte usta konumuna çıkılacağına, rahat bir hayata sahip olunacağına, kırgınlıkların geçeceğine, para konusunda da ciddi kayıplar yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında duvaklı bebek görmek zararsız görünen bir olayın birçok problem doğuracağına, sıkıntılarını ve borçlarını bu sayede ortadan kaldıracağına, kendisini çekemeyen insanların çok kötü durumlara düşeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir