AnaSayfa / Genel / Kahve falında kırmızı duvak taktığını görmek

Kahve falında kırmızı duvak taktığını görmek

Kahve falında kırmızı duvak taktığını görmek önünü göremez olacağına, atılan her adımın çok daha büyük kazançlar getireceğine, çevredeki kişilerin sorunlarının ve sıkıntılarının da çözüme kavuşturulacağına, şanssızlığın, kısmetsizliğin ve uğursuzluğun geride kalacağına, önemli bir iş için kişinin sonucunu üç vakitte alacağına, uzun yıllardan beri çok uzak bir yerde oturan ve bir türlü biraraya gelme şansı bulamadığı akrabaları ile yakın bir zaman içinde bulaşacağına, mutluluk ve huzur getirecek bazı adımların atılacağına, rahatsızlık yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, sağlığının ve keyfinin bir ömür süreceğine delalettir.

Kahve falında kırmızı duvak taktığını gördüyseniz:

  • Bazı kişisel plan veya projelerinizden tatmin sağlayabileceğiniz bir süreç başlıyor.

Kahve falında kırmızı duvak taktığını görmek yaşanacak üzüntüden dolayı sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalınacağına, zahmetli işlerle uğraşmak zorunda kalınacağına rivayet eder.

Kahve falında duvak taktığını görmek söz dinlemeyen, burnunun dikine giden çocuklara ve fal sahibinin emeklerinin boşa gideceğine, kişinin huzurunu bozmaya çalışanların kendi tuzaklarına düşeceğine delalettir.

Kahve falında beyaz duvak taktığını görmek karşısına kendisi için hayır, başarı ve huzur getirecek kişilerin çıkacağına, sorunları ortadan kaldıracağına delalet etmektedir.

Kahve falında siyah duvak taktığını görmek insan sevindireceğine, dua alacağına, yardım isteyen kişilere yardım edileceğine ve hayır duaları alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında başkasının duvak taktığını görmek iş hayatında sözü geçen biri olacağına, sıkıntılarını çok kısa süre içinde üzerinden atacağına delalet eder.

Kahve falında arkadaşının duvak taktığını görmek huzuru ve başarıyı yakalayamayacağına, çevresinde de böyle kimselerin bulunacağına delalet eder.

Kahve falında birinin duvak taktığını görmek sahip olacağı zenginlik sayesinde çok büyük bir huzura kavuşacağına, evinde maddi ve manevi hiçbir eksiğinin olmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kırmızı kına duvağı görmek tüm parasını kaybedeceğine, işlerinde daha önce yaşanmış olan sorunların tekrar karşısına çıkması üzerine daha hızlı ve daha kolay bir şekilde çözeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir