AnaSayfa / Genel / Kahve falında duvak açmak

Kahve falında duvak açmak

Kahve falında duvak açmak maddi ve manevi sorunların hiçbir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük bir işe gireceğine, gelişiminin hız kazanacağına, bu sayede hedeflerinin, hayallerinin, amaçlarının, istek ve arzularının gerçekleşeceğine, uğraşacağı bir meşgalesinin kalmayacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok iyi günler göreceğine, işinden ve parasından olacağına, yeni mallara kavuşacağına, özel, seçkin ve ayrıcalıklı bir yaşam süreceğine, insanlara öncülük edeceğine tabir olunur.

Kahve falında duvak açmak gördüyseniz:

  • İş yerinizdeki hızlı değişimlere rağmen, siz, sonunda olaylardan fayda sağlayan taraf olabilirsiniz.

Kahve falında duvak açmak karar vermekte gecikirse belki de hayatı boyunca kendisini hiç affetmeyeceği durumlara düşeceğine ve çok büyük üzüntüler yaşayacağına, alınacak kararlar doğrultusunda büyük başarı sağlanacağına inanılır.

Kahve falında gelinlik giymek duvak takmak durgunlaşacağına, ödemekte güçlük çekilen borçların kapatılacağına, işlerin atılacak adımlar sayesinde çok iyiye gideceğine işaret etmektedir.

Kahve falında siyah duvak görmek ondan faydalanacağına, kazancında çok büyük bir düşüş meydana geleceğine ve bu sebepten ötürü çok büyük bir üzüntü yaşayacağına inanılır.

Kahve falında elinde duvak görmek üzüntülerinin sona ereceğine, büyük başarılar kazanacağına, yarınlara dair beklentilerin gerçekleşeceğine, kısmetlerin artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında geline duvak takmak kazancın yar yarıya düşeceğine, çok zor bir yoldan geçeceğine, çok büyük sorunları parça parça kolayca halledeceğine, maddi ve manevi olarak uğradığı zararı yavaş yavaş telafi edeceğine ve geçirdiği çok zor dönemlerden ötürü biraz da olsa yıpranmış olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında gelinlik giymek ve duvak takmak hayal kırıklığına uğramadan tüm isteklerini sonuna kadar tatmin edecek bir yaşama sahip olacağına, karşısına hayırlı kimselerin ve işlerin çıkacağına inanılır.

Kahve falında kırmızı duvak taktığını görmek elinde kalan bazı şeylerden ötürü sorunlu bir durum yaşayacağına, hayatında yeni başlangıçlar yapacağına işaret eder.

Kahve falında kızını duvakla görmek eş, dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına, güzel günlerin yakında olduğuna, kıskanılacak projelere imza atılacağına ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, başarıya ulaşmak için çok çaba sarfedeceğime, üzüntülerini birer birer sona erdireceğine, eşi ile arasında çok sıkıntılı durumlar ortaya çıkacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir